czapla56 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Cześć, mam do sprzedania swojego lapka, którego niedawno kupiłem, około miesiąca temu (jako używany). Niestety, potrzebuję gotówki i jestem zmuszony go sprzedać. Laptop kupiony 24.11.11 i od tego czasu jest na trzymiesięcznej gwarancji. Trochę więcej na temat specyfikacji: Lekki, waży tylko 2kg. Wyposażony w dwurdzeniowy procesor amd athlon 2x 2.2Ghz, 2gb pamięci ram, kartę graficzną ATi HD4250, nagrywarkę dvd, oraz dysk twardy o pojemności 320GB. Ekran, to matryca ledowa o przekątnej 15,6 cala. Wejścia boczne i inne rzeczy: 2x USB 2.0/LAN/WLAN 802.11abgn, czytnik kart pamięci, kamera internetowa (0.3 Mpix), mikrofon, trackpad z Multi-Touch. Jeśli chodzi o stan laptopa - nie jest nigdzie zniszczony, jedynie literka T na klapie lekko przyrysowana. Jeśli chodzi o wady (dla mnie zupełnie nieznaczące, ale wypadałoby napisać): na środku matrycy jest jeden niebieski pixel widoczny tylko na czarnym tle(zdjęcie), oraz szwedzka klawiatura(zdjęcie). Pisze się oczywiście normalnie, tylko pare znaków wygląda inaczej na klawiszach. Większość osób zapewne zna układ klawiszy, więc nie powinno to stanowić problemu(gdyby jednak, to za grosze można kupić naklejki na klawisze) . Razem z laptopem oryginalny klucz do Windows 7 HomePremium (chyba 64bit), zasilacz i karta gwarancyjna. Bateria trzyma dość długo. Nie wiem jaki dać wyznacznik, więc dodam tylko że najdłużej wystarczyła mi na prawie 3h oglądania filmów . 1,5-2h normalnego użytkowania nie powinno więc stanowić problemu, co jest bdb wynikiem przy dzisiejszych laptopach . Cena: 900zł. Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Sprzedany:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi