Gość Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Słuchajcie - przecież 318 nie ma licznika wyskalowanego do 250 km/h prawda ?? tylko 220 albo 230 .... <bmw_1> Ja jechałem 203 km/h moją więc dlaczego nie może 318 jechać 220 ?? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeztom Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Słuchajcie - przecież 318 nie ma licznika wyskalowanego do 250 km/h prawda ?? tylko 220 albo 230 .... hehhehe przyznam, że na poczaku jak pisałem posta to myślałem o 260km/h, później przypomniałem sobie, że E30-tki mają przeciez 240km/h, ale i w 240 nie wierze w przypadku IS, 136KM nie pociagnie do 240km/h , a jak pociagnie to chylę czapke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Słuchajcie - przecież 318 nie ma licznika wyskalowanego do 250 km/h prawda ?? tylko 220 albo 230 .... hehhehe przyznam, że na poczaku jak pisałem posta to myślałem o 260km/h, później przypomniałem sobie, że E30-tki mają przeciez 240km/h, ale i w 240 nie wierze w przypadku IS, 136KM nie pociagnie do 240km/h , a jak pociagnie to chylę czapke. Tez mi to ciezko przychodzi do glowy ... 320i - coupe oraz kombiak seryjnie nie zamknal mi licznika 325i - rowniez mialo problemy z zamknieciem licznika , no po remoncie zamykala :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGywer Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 oops sorry ja tez myslalem o 260km/h ale tez watpie zeby 240 czy 230 pociaglo chyba ze z gorki ( ale bardzo stromej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Oj tam moze mial przeklamania licznika o 50Km/h :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Słuchajcie - przecież 318 nie ma licznika wyskalowanego do 250 km/h prawda ?? tylko 220 albo 230 .... <bmw_1> Ja jechałem 203 km/h moją więc dlaczego nie może 318 jechać 220 ?? pytanie_bmw No nie wiem jak tam e30 , ja mam is-a e36 m42 i na autostradzie narazie maks to bylo moze 209km/h , mialem malo miejsca wiec nie jest to max bo to byl bardzo krotki odcinek.. tak aby sprawdzic czy wszystko jest ok. Moge dodac jedynie ,ze jadac te 210 mialem obrotomierz na 6tys. czyli zapas mialem ilu? do czerwonego jest chyba jeszcze z 500.. to raczej nic by juz mi nie dalo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Słuchajcie - przecież 318 nie ma licznika wyskalowanego do 250 km/h prawda ?? tylko 220 albo 230 .... <bmw_1> Ja jechałem 203 km/h moją więc dlaczego nie może 318 jechać 220 ?? pytanie_bmw No nie wiem jak tam e30 , ja mam is-a e36 m42 i na autostradzie narazie maks to bylo moze 209km/h , mialem malo miejsca wiec nie jest to max bo to byl bardzo krotki odcinek.. tak aby sprawdzic czy wszystko jest ok. Moge dodac jedynie ,ze jadac te 210 mialem obrotomierz na 6tys. czyli zapas mialem ilu? do czerwonego jest chyba jeszcze z 500.. to raczej nic by juz mi nie dalo.. Tymbardziej udowadniasz ze wczesniejsze posty o E30 sa nie realne :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 duzy wplyw na taki wynik ma nawet temperatura za oknem...im nizsza tym lepiej wiec w zimie po prostu da sie krecic lepsze czasy...a z wyniku gratki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 dla silnika zimne powietrze jest lepsze ale zle wplywa na aerodynamike bo zimne jest bardziej gęste a wiec i opory wieksze [ Dodano: 11 Listopad 06, 00:19 ] zerknijcie na tego ,szalony, ten to chyba zamknie szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 dla silnika zimne powietrze jest lepsze ale zle wplywa na aerodynamike bo zimne jest bardziej gęste a wiec i opory wieksze [ Dodano: 11 Listopad 06, 00:19 ] zerknijcie na tego ,szalony, ten to chyba zamknie szafę to juz ktores z kolei bmw (nie koniecznie mlode) ktore cwierc mili robi szybciej niz najlepsze polskie dupowozy typu supra , a4 ozzzz , czy inne wynalazki chcace zwac sie samochodami . polecam strone http://www.vsmotor.no/en_videos.html jest tam kilka filmow z udzialem bmw m. innymi 1130 konne m5 turbo oraz .... prawie 1422 konne e36 ... to jest jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Oooo Maniuś O Corvecie nic nie wspominałeś.... To Stingrayek czy jakas nowsza wersja (po fotce mało widać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeztom Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 http://s001.wyslijto.pl/index.php?file_id=04124657682809758095&act=&down=&gk=transfer to jest filmik E34 535 z gazem sekwencyjnym rozpędzającej się do prawie 240 na autostradzie A4 pomiedzy zjazdem na Opole a krapkowice, Ci co tamtedy jeżdza wiedza że to pod górke jest w wiekszości odcinek. jechałem tylko i ja kolega-własciciel auta, przy bardzo wiecznej pogodzie, wiatr nie wiał w plecy, trzesie autem bo gleba jest nie mała, a i nagrane smiesznym aparatem moja reka. I że niby jak? IS-a ma lecieć więcej od 535? ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promyczek Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 325 jechalem 250 i zapalila sie czerwona lampka ze ma dosc a e301.8is jechalem 245 i nie na autostradzie wiec z tymi rekordami to roznie bywa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 dla silnika zimne powietrze jest lepsze ale zle wplywa na aerodynamike bo zimne jest bardziej gęste a wiec i opory wieksze [ Dodano: 11 Listopad 06, 00:19 ] zerknijcie na tego ,szalony, ten to chyba zamknie szafę to juz ktores z kolei bmw (nie koniecznie mlode) ktore cwierc mili robi szybciej niz najlepsze polskie dupowozy typu supra , a4 ozzzz , czy inne wynalazki chcace zwac sie samochodami . polecam strone http://www.vsmotor.no/en_videos.html jest tam kilka filmow z udzialem bmw m. innymi 1130 konne m5 turbo oraz .... prawie 1422 konne e36 ... to jest jazda tu sie nie zgodze...przyjechaly by te auta do polski i krecily by duzo gorsze czasy niz za granica..powod prosty...nie mamy toru gdzie takie czasy mozna bylo by krecic... zla nawierzchnia itp..dlatego wszystkie auta ktore kreca dobre czasy tzn ponizej 10 sekund maja naped na 4 buty bo mimo ze supra ma tam ponad 1000km to nie jest w w stanie przeniesc mocy na asfalt...zupelnie inaczej bylo by za granica..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 tu sie nie zgodze...przyjechaly by te auta do polski i krecily by duzo gorsze czasy niz za granica..powod prosty...nie mamy toru gdzie takie czasy mozna bylo by krecic... zla nawierzchnia itp..dlatego wszystkie auta ktore kreca dobre czasy tzn ponizej 10 sekund maja naped na 4 buty bo mimo ze supra ma tam ponad 1000km to nie jest w w stanie przeniesc mocy na asfalt...zupelnie inaczej bylo by za granica..pozdro Serek ma racje wiekszosc tych kosmicznych czasów byla wykrecona na lepiku , w polsce tory niestety sa tylko asfaltowe i dla aut na jedną oske sa duze straty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 co do predkości... patrzcie na to heheh... dla mnie troche przesada jeszcze aparat w reku tryzmac przy tym :mrgreen: http://www.tkdami.net/~galekmarcin/m5_-_no_limit-divx.avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 a co do czasow to na tvn turbo ciagle cos pokazuja a te audi td to w jetroniku jest krecone juz pare razy widzialem je na hamowni i do hamowni mial z cztery komlety kola ekipa pelen zakret a furke to na lawecie przywiezli bo za duzo wachy sie spala :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi