misiosl Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam temat moze troche dziwny..ale generalnie wpisuje sie w wizje mojego kwadrata poszukuje bagaznika dachowe do e30...myslę o bagazniku z f126 p albo z jakieśinnego takiego zabytku ale nie wiem czy system mocowania jest powiedzmy to kompatybilny ... jaki bagaznik bedzie pasował do e30? ponizej dwa linki : Bagażnik dachowy fiat 126p Łódź ? Ogłoszenia Tablica.pl Bagażnik dachowy Fiat 126p Nowe Miasto Lubawskie ? Ogłoszenia Tablica.pl który z nich będzie pasował pod względem mocowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Potrzebujesz bagaznika mocowanego w rynienki. Patrz tez na szerokosc montazu zeby nie byl za waski. Mam normalny bagaznik do e30 jakbys potrzebowal Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 poka poka na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Musze przyznać że to faktycznie oryginalna sprawa z tym dachem od fiata 126p,ciekawe jak to bedzie prezentować się na żywo. Koniecznie wstaw zdjęcia na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi