Gość ChriS. Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam, praktycznie na kazdym forum jest opcja "pokaz moje posty", natomiast tutaj takiej nie znalazlem przez co po wejsciu na forum ( mam zalozone 2 tematy ) jesli ich nie ma w NOWYCH POSTACH, to nie moge nigdy znalezc swoich tematow, zeby sprawdzic czy ktos mi odpisal.. Naprzyklad teraz szukam tematu zalozonego 2 tygodnie temu, i nie pamietam nawet w jakim dziale byl ;-) p.s. jest opcja w profilu "posty uzytkownika" niestety po kliknieciu wyswietla sie napis "brak wynikow".. Czy ktos ma na to sposob? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Hmm nie wiem czy o to Ci chodziło , ale u mnie normalnie wyświetla Twoje posty : http://www.maxbimmer.pl/search.php?searchid=1718284 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Twoje tez widze, czy mozesz zobaczyc wlasne posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 wejdz w "twój profil" z menu na górze i po lewej masz opcje "znajdz wszystkie posty" klikając w "nick" nad awatarem "zobacz posty" tez widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 U mnie wszystko normalnie pokazuje , obojętnie czyje posty bym nie sprawdzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 W profilu znajdz wszystkie posty mi nie dziala, natomiast po kliknieciu na nick i zobacz posty juz smiga Dzieki nie wiedzialem, ze tak mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Dzieki nie wiedzialem, ze tak mozna Możesz tez podziękowac poprzez kliknięcie ikonki "Postaw piwo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi