Gość ChriS. Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Nie nie, wlasciciel powiedzial, ze nie ma grzania opon w miejscu bo asfalt sie niszczy wiec gosciu latal bokiem ( fotka 2 ), wlasciciel wybiegl i plakal, ze nie mozna ( w sumie wina drivera bo zryl troche trawy ).. wiec chlopacy sie w****ili i wy***ali opony na "tarce" (czyt. lawecie).. gdzies jest nagranie bo bylo smiesznie.. Dziw, ze oponki wytrzymaly tak dlugo na takim czyms ogolnie bylo fajnie, wlasciciel do "tarki" sie juz nie czepial, zobaczymy czy za rok nas wpuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Pojęcia nie mam , ale chyba w regulaminie zlotu było .... że sory batory ale nie palimy kapcia .... a tu widzę ładnie się dymiło Małe palenie było od organizatora zlotu na koniec i za pozwoleniem od właściciele z tym że nie miało być w miejscu :-P Chłopaków trochę poniosło i wylecieli na trawkę co wkurzyło trochę właściciele a spalenie laczków na lawecie to już w ogóle nie ruszało go bo to nie było na torze :mrgreen: Tak że regulamin zlotu był zachowany Chciałem podziękować chłopaka z Maxbimmera za przyjazd i uczestnictwo w naszym zlocie. Mam nadzieje że się super bawiliście i zapraszam za rok <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Małe palenie było od organizatora zlotu na koniec i za pozwoleniem od właściciele z tym że nie miało być w miejscu :-PChłopaków trochę poniosło i wylecieli na trawkę co wkurzyło trochę właściciele a spalenie laczków na lawecie to już w ogóle nie ruszało go bo to nie było na torze :mrgreen: Tak że regulamin zlotu był zachowany Chciałem podziękować chłopaka z Maxbimmera za przyjazd i uczestnictwo w naszym zlocie. Mam nadzieje że się super bawiliście i zapraszam za rok <bmw_1> Jasne, tylko nie wyczytali maxbimbra na poczatku imprezy moze dlatego, ze nas nie zauwazyli ( 2 osoby ) :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TnT Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Jak nie wyczytali jak wyczytali A na pewno ja podawałem kto był gościem zlotu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Jak nie wyczytali jak wyczytali A na pewno ja podawałem kto był gościem zlotu :mrgreen: Ta? A ja z Kingiem stalem i nie slyszelismy haha do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TnT Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Filmik od kolegi z BMW Team Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 dobre ujecia z tej GO PRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TnT Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Kolejny, bardziej profesjonalny filmik uklon_bmw w HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 ten też nie źle zrobiony :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi