Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dzisiaj pierwszy raz założyłem 18 cali 8,5 J, kapeć 215/40 przót, tył 245/40 i (wczesniej byla zima 17 fela, 205/40 przód, tył 215/40 ) i różnica jest masakryczna. Czuć stabilność i jak się ładnie trzyma jezdni, ale na początku nie mogłem się przyzwyczaić bo czuć ściąganie przy nierównościahc i koleinach. No i troszke kirka ciężej chodzi, albo sobie wkręcam. W każdym razie jak najbardziej na plus :D :drool:

Ja nie czuje roznicy miedzy 16 a 18 :lol::lol::lol: a zawieszenie mimo tego dostaje :( no nic :P i tak bezcenne jest jak ktos wsiada do auta, a ja robie jakas trase bez hamowania ciagle 160km/h i gosciu trzyma sie lewa reka fotela, a prawa tego uchwytu na suficie :D i taka jazda rekompensuje mi to, ze dziury mocniej czuc na 18, aczkolwiek dla mnie jest to naprawde niezauwazalna roznica :dance:

Japierdzielę, nie wiem - Wy chyba jesteście nadto wrażliwi...Masakryczna różnica? Co Ty jesteś księżniczka na ziarnku grochu? :lol::lol::lol:

Napisałem, że ZAŁOŻYŁEM PIERWSZY RAZ ! więc różnice odczułem od razu, wiadomo bardziej był to efekt placebo bo po 20 min jazdy przyzwyczaiłem się. Dla mnie takie to nowe wrażenie, gdzie wcześniej jeździłem honda na 15" 195/50 :bag:, więc nie ma co się dziwić ;]

Japierdzielę, nie wiem - Wy chyba jesteście nadto wrażliwi...Masakryczna różnica? Co Ty jesteś księżniczka na ziarnku grochu? :lol::lol::lol:

Ja nigdy w życiu nie jeździłem na 18. Przesiadłem się z 16/55 na 18/40 fakt różnica jest masakryczna ale na + w prowadzeniu samochodu. :drunk:

Beema teraz super wchodzi w zakręty, na nierównościach to samo co na 16. Może to ze względu na twarde zawieszenie m-pakietowe, ale to nieważne.

Popełniłbym duży błąd zakładając 17'. Dodatkowo wygląd między 18 :mrgreen: a 17 no coment.