Patryk_85 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ja na taxi po wrocku zaczelem swoja e46 latac na 18' plomby z zebow leca ale przynajmniej winkle robisz jak po szynach furka swietnie sie prezentuje ja polecam 18' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ja dzisiaj pierwszy raz założyłem 18 cali 8,5 J, kapeć 215/40 przót, tył 245/40 i (wczesniej byla zima 17 fela, 205/40 przód, tył 215/40 ) i różnica jest masakryczna. Czuć stabilność i jak się ładnie trzyma jezdni, ale na początku nie mogłem się przyzwyczaić bo czuć ściąganie przy nierównościahc i koleinach. No i troszke kirka ciężej chodzi, albo sobie wkręcam. W każdym razie jak najbardziej na plus :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Japierdzielę, nie wiem - Wy chyba jesteście nadto wrażliwi...Masakryczna różnica? Co Ty jesteś księżniczka na ziarnku grochu? :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 No nie wiem. Moim zdaniem to między 17 a 18 to nie ma żadnej różnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 No czy 17 czy 18 to różnicy nie będzie raczej a zawieszenie i tak dostanie w pupę więc albo patrzysz na zawieszkę albo na wielkie felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ja nie czuje roznicy miedzy 16 a 18 :lol::lol::lol: a zawieszenie mimo tego dostaje no nic i tak bezcenne jest jak ktos wsiada do auta, a ja robie jakas trase bez hamowania ciagle 160km/h i gosciu trzyma sie lewa reka fotela, a prawa tego uchwytu na suficie i taka jazda rekompensuje mi to, ze dziury mocniej czuc na 18, aczkolwiek dla mnie jest to naprawde niezauwazalna roznica :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 wrzuciłem wczoraj 18 i jest twardziej, ale nie ma tragedii. Do balonów 16'/55 wrócę dopiero zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Ja lato założyłem również wczoraj już czas dziś 20 stopni będzie :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Japierdzielę, nie wiem - Wy chyba jesteście nadto wrażliwi...Masakryczna różnica? Co Ty jesteś księżniczka na ziarnku grochu? :lol::lol::lol: Napisałem, że ZAŁOŻYŁEM PIERWSZY RAZ ! więc różnice odczułem od razu, wiadomo bardziej był to efekt placebo bo po 20 min jazdy przyzwyczaiłem się. Dla mnie takie to nowe wrażenie, gdzie wcześniej jeździłem honda na 15" 195/50 :bag:, więc nie ma co się dziwić ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Japierdzielę, nie wiem - Wy chyba jesteście nadto wrażliwi...Masakryczna różnica? Co Ty jesteś księżniczka na ziarnku grochu? :lol::lol::lol: Ja nigdy w życiu nie jeździłem na 18. Przesiadłem się z 16/55 na 18/40 fakt różnica jest masakryczna ale na + w prowadzeniu samochodu. :drunk: Beema teraz super wchodzi w zakręty, na nierównościach to samo co na 16. Może to ze względu na twarde zawieszenie m-pakietowe, ale to nieważne. Popełniłbym duży błąd zakładając 17'. Dodatkowo wygląd między 18 :mrgreen: a 17 no coment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 wiadomo efekt wizualny na 18-stkach rewelacja ale co do komfortu bym się kłócił to zależy gdzie się jezdzi po drogach którymi ja jeżdżę to 17-stki maks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi