chiccoo Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 HUANGHAI PLUTUS Toyota Hilux (2055491604) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Co to w soli stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 No to "spoko" stan jak na 4 lata :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) wyglada jak specjalnie przerabiane land rovery pod ziemie po miesiacu nawet na DPLu moze służył w jednostce specjalnej na Sieroszowicach :dance: P.S. Kiera od e46 z multifunkcja 8) Edytowane 30 Stycznia 2012 przez jokeymiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Co to w soli stało? na polu ryżowym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Dopiero co go na fejsbuku oglądałem. Cena czyni cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 srodek z bmw a reszta z ...ryzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 to jest fura robiona przez chinoli za miskę ryżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 co się dziwicie. Kiepskiej jakości blacha i w ogóle . Jak pracowników firmy zabrali z pola i co oni mogą wiedzieć o jakości stali i powłokach lakierniczych. a poza tym cena czyni cuda nie ma nic za darmo. pamiętam zanidbane maluchy w 1999roku widziałem kilka 4 latków z dziurami w progach . tak to robione było i mnie to w ogóle nie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 samochód z tego co dopatrzyłem pochodzi z BUDMAX firma która zajmuję się pracami związanymi głównie i nie tylko z robotami kopalnianymi pod ziemią i na powierzchni ale żaden samochód będący pod ziemią nawet Land Rower Defender nie przetrwa w tych warunkach 1,5 roku i autko rozpada się totalnie :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Znajlomy Jeżdzi pikapem firmy TATA z indii ciekawe jak się to ma do hińskiego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Widzialem ta Tandete z bliska , firma Budmax jak je zakupila robila jakas fuche u nas na zakladzie w Bogatyni, 2 sztukami pracownicy dojezdzali do pracy. Od razu pomimo , ze nowencja smierdzialo tandeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 no niestety - albo cena albo jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ja tam wolę coś ze śmigłem bez tego nie ma jazdy:bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi