Kuziem Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 ja chyba jestem pierwszy raz w gazecie lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Turski miał mi wysłać PDF z przygotowanym artykułem przed drukiem. Szkoda, że tego nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 jakiś filmik ktoś ulepił ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Redaktorom z BMW TRENDS takie wpadki zdażają się dość często,pamiętam jak wkleili tekst o nas do artykułu o innym klubie. Ale nie ma co się przejmować bo artykuł o Zlocie dla Reni wyszedł superuklon_bmw Drodzy przyjaciele w imieniu Renatki jak i swoim serdecznie Wam dziękuję za dotychczasową pomoc dla niej:) Renia wraca do zdrowia ale jeszcze długa droga przed nią.Najwięcej pracy wymaga przywrócenie sprawności prawej ręki a ostatni rezonans magnetyczny wyszedł dość optymistycznie i oby tak dalej.Oczywiście numer KRS na który można przekazać 1% podatku nadal jest aktualny. - FM BMW GRUPA ZACHD - :: Zobacz temat - Proba o pomoc dla Renatki,podaruj 1% podatku Życzymy całej ekipie MAXBIMMER zdrowych wesołych świąt oraz szczęśliwego pełnego sukcesów 2013r.happy_bmw Pozdrawiam Krzysztof z Renią Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Krychu B5S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Krzysku, my wszsyscy rowniez wesolych i co najwazniejsze, zdrowych i rodzinnych Swiat. Serdecznie pozdrawiamy bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 oczywiście dołączam się do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Życzę wam wesołych świąt .a Tobie Renatobmw_2 jak najszybszego powrotu do zdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 rozpoczyna sie powoli sezon rozliczen z US mysle ze warto do nowego dzialu AKCJE SPECJALNE na glownym wrzucic temat z informacja jak oddac 1% podatku na Renatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 to proszę wpisać wszystkie dane a pewnie chętnych nie zabraknie takich jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 to proszę wpisać wszystkie dane a pewnie chętnych nie zabraknie takich jak ja Dudek pod tym linkiem są potrzebne dane - FM BMW GRUPA ZACHD - :: Zobacz temat - Proba o pomoc dla Renatki,podaruj 1% podatku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi