Sebo Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 a mlody dal sie przekonac? Oczywiście i jak wysiadał kierowca pytał Juniora czy wszystko OK był pełen zachwytu i jak poźniej mówił - dobrze, że dał się namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 I ostatnia wrzutka fotek :gril: Zdjęcie rodzinne :dance:... gdybym się tylko załapał na tę fotkę :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 (edytowane) Zdjęcie rodzinne :dance:... gdybym się tylko załapał na tę fotkę :sad: Było się nie chować , coś słabe parcie na szkło :4: Co do wyników to powoli rozszyfrowuję Pauliny zapiski : Przeciąganie Liny : Zwyciężyła Grupa Zachód Składy : Maxbimmer -Danio -Sebo -Zamoj -Seba293 -Maras SRTW -Kacha -Jacek -Dymek -Piekarz -Luk555 GZ -Noe -Bawara -Arek -Grucha -Krzysiek Jak przekręciłem któregoś nicka to proszę dać znać to poprawię .... niestety trochę nabazgrane jest na tych kartkach :banned: Konkurs na najładniejsze auto zlotu : 1st - Kosa - Maxbimmer 2nd - Piter336 - Grupa Zachód 3rd - Czechu - Maxbimmer Rzut oponą Maxi Bimberów : 1st - Sebo293 - Maxbimmer - 12,10 2nd - Mati - Maxbimmer - 10,90 3rd - Noe - Grupa Zachód - 10,60 Rzut oponą Maxi Bimberki : 1st - Medrosa - Maxbimmer - 6,50 2nd - Majka - BMW Klub Południe - 6,00 3rd - Maruda - Maxbimmer - 5,50 *wszystkie na M ... dziwne , nie :lol: Edytowane 21 Maja 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Wrzuccie czasy i wyniki poszczegolnych konkurencji jak ktos ma takie daneWysłane z mojego GT-N7000 mam wyniki z toru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Marek Kondrat :shock: znolna bestyja, aktor i driftowozem lata :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 filmiki od dilera herrchiccoo - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Fotki jednej z koleżanek https://picasaweb.google.com/101248501083378990456/ZlotMaxbimmeraDlaRenaty190512# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 No to koleżanka ładnie napstrykała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 No to koleżanka ładnie napstrykała No Liga mogłem przynajmniej obejrzeć jak w TV :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Coś tam ode mnie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 JEŚLI KTOŚ MA FAJNE FOTY Z TEGO SPOTKANIA NIECH MI PODEŚLE NA EMAIL W ORYGINALNYM ROZMIARZE. W czerwcowym numerze BMWTrends zostanie umieszczony artykuł z naszego spotkania. Przydałyby się do niego jeszcze jakieś foty forest.maxbimmer@tlen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 W nowym numerze BMW Trends jest artykuł opisujący zlot. Zapraszam do lektury. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 W nowym numerze BMW Trends jest artykuł opisujący zlot. Zapraszam do lektury. A z wycieczki do muzeum coś jestpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 A z wycieczki do muzeum coś jestpytanie_bmw wynika, że jest http://www.maxbimmer.pl/f97/wycieczka-do-muzeum-bmw-w-monachium-2-3-maj-17175/index66.html#post222510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 tutaj jeszcze niewiele widać ale od dzisiaj jest w sprzedaży nr 3/2012 BMW Trends 3/2012 | Intro | BMW Trends Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jak ktoś kupi wrzućcie skan z naszych imprez :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Trzeba do sklepu uderzyc po gazetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 gazetka kupiona artykul przeczytany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Seba jak wróci porobi fotki i powrzuca do tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 gazetka kupiona artykul przeczytany to opowiadaj w jakim świetle przedstawili zlot pozytywnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Przeciez sami piszemy teksty ;-) po drugie warto kupic na pamiatke taki nr Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 warto kupic na pamiatke taki nr Dokładnie jak pisze Kosa. Szczególnie osoby które były w WELT - zamieścili zdjęcie grupowe. Trochę namieszali z tymi fotami bo zdjęcie Krzycha i Reni jest w artykule o BMW WELT a fota grupowa z Monachium w artykule ze zlotu dla Reni :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dokładnie jak pisze Kosa. Szczególnie osoby które były w WELT - zamieścili zdjęcie grupowe. Trochę namieszali z tymi fotami bo zdjęcie Krzycha i Reni jest w artykule o BMW WELT a fota grupowa z Monachium w artykule ze zlotu dla Reni :-P ładne mi trochę :-P dokładnie odwrotnie :lol: co za brak precyzji :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dokładnie jak pisze Kosa. Szczególnie osoby które były w WELT - zamieścili zdjęcie grupowe. Trochę namieszali z tymi fotami bo zdjęcie Krzycha i Reni jest w artykule o BMW WELT a fota grupowa z Monachium w artykule ze zlotu dla Reni :-P Hehe dobrze , że chociaż opisy obu imprez są w jednym numerze gazety lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Trochę namieszali z tymi fotami bo zdjęcie Krzycha i Reni jest w artykule o BMW WELT a fota grupowa z Monachium w artykule ze zlotu dla Reni no już byłem specjalnie na shellu po gazetke:) jutro wezme do nysy:) troszke namieszali ze zdjęciami ale i tak jest ok:) Dokładnie jak pisze Kosa. Szczególnie osoby które były w WELT - zamieścili zdjęcie grupowe no tak ale na mnie dziady nie poczekały jak w klopie byłem i nie jestem sławny bo w gazecie mnie nie ma.............:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi