BASTARS Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 No ja dopiero teraz mogę podziękować wszystkim, za mega fajnego zlocika , w tak szczytnym celu , miejmy nadzieję ,że dołożyliśmy się jakoś znacznie w leczenie Naszej Koleżanki Reni . Miejmy nadzieję też,że następnym razem przybędzie na nasz zlot z FM-ami ,żałuję tylko ,że nie byłem od początku oraz ,że nie skożystałem z driftowozów , jeszcze raz dzięki wszystkim za miło spędzony czas przy fajnej muzyce i dobrej pogodzie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Kosa325i Ladnie laka paliłeś na koniec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 a ja mam tylko takie coś jest jakis kozak??:)hehe:4: Shot at 2012-05-20 Shot at 2012-05-20 Shot at 2012-05-20 Gratulacje Dyziu - następnym razem trzeba się będzie bardziej postarać To my z Medrosą też się pochwalimy: i mój skromny dyplom :-P : miało być II miejsce, ale nikt nie przewidział remisu Oczywiście gratulacje dla pozostałych wygranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El@ Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Wrzucam kilka fotek [ATTACH=CONFIG]20503[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20504[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20505[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20506[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20507[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20508[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20509[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20510[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20511[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20512[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20513[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20514[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20515[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20516[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20517[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20518[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20519[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20520[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20521[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20522[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20523[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20524[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20525[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20526[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20527[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20528[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20529[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20530[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20531[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20532[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20533[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20534[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20535[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20536[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20537[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20538[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20539[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20540[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20541[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20542[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20543[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20544[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20545[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20546[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20547[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20548[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20549[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20550[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20551[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20552[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20553[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20554[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20555[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20556[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20557[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20558[/ATTACH] sorki za jakość ale taka kamera zabytkowa :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Kosa325i Ladnie laka paliłeś na koniec:) hehe starałem się ;-D jakoś daje rade te 1.6 w gazie ;D Mati w międzyczasie też robił robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 My rowniez dziekujemy za kolejny udany zlocik. Pod wzgledem organizacji jak i samego spotkania bylo mega, muza ekstra uklon_bmw gosc z plonacym kwdratem tez dal niezly pokaz. Ogolnie "CZAD" Oby wiecej takich imprez.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 No to wreszcie i ja coś napiszę...przede wszystkim wielkie uznanie dla organizatorów imprezy ,wszystko udało się znakomicie,nie było żadnych wpadek ani incydentówuklon_bmw Pogoda dopisała w 100%,tak jak większość mam pysk zjarany na calypso rot:-P bardzo się cieszę ,że frekwencja była tak duża,co się przełożyło na wynik finansowy,a wiadomo że cel był szczytny...Oby Renia jak najszybciej powracała do zdrowia i na następnym zlocie była z nami:D wielkie dzięki dla Domingeza za oprawę muzyczną [pomimo awarii suba było git!!],fajnie był sie spotkać z cała ekipa bimbrów ,miło też było poznać nowych ludzików... przejazd driftowozem -bezcenny!! szkoda ,że Edzia nie dała się namówić:cry: oby więcej tak udanych zlotów ,dzięki i do zobaczyska!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 mam pysk zjarany na calypso rot e to nic ja mam kark zjarany na brillantrot więc nieźle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 jako jedyny odpowiedzialem na pytanie Co musi mieć łysy kierowca BMW by podrapać się po włosach?Dziurę w kieszeni. uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw:party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuba Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 W imieniu BKP dziękuję za zaproszenie na tak wspaniałą impreze, na której można było odczuć przyjacielską atmosferę, a cel mówił już sam za siebie, gratulacje dla organizatorów z których można brać przykład, pogoda na zamówienie i :gril: dopełnił wszystko. Bravo <bmw_2> Do zobaczenia w Nysie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 e to nic ja mam kark zjarany na brillantrot więc nieźle:) Widzisz dzięki mnie poznałeś nazwę koloru bordowego hahaha :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 a niech się pochwali przebiegiem sytuacji kolega z białego e30 który tuż po zakończeniu zlotu jechał przede mną i go niebiescy z "tajnej" octavi zatrzymali na sygnale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Z takimi ludźmi,tak zorganizowane,taki szczytny cel-TO SIĘ MUSIAŁO UDAĆ. Mimo że mnie nie było to jako klubowicz chciałbym podziękować wszystkim za swój czas poświęcony,za przybycie,za aktywne uczestnictwo w zlocie i za pomoc dla Renaty Załoga Maxbimmera-widziałem jaki kawał świetnej roboty zrobili zanim jeszcze zlot się odbył,więc wiedziałem że to się musi udać.Z Wami można wszystko!!DZIĘKI WIELKIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 a niech się pochwali przebiegiem sytuacji kolega z białego e30 który tuż po zakończeniu zlotu jechał przede mną i go niebiescy z "tajnej" octavi zatrzymali na sygnale Pochwalił się u siebie w temacie czechu dzięki. tak było bo jak to powiedział myśleli, że zakazane mordy jakieś jadą bmw co za typ! Co do samej imprezy... W prawdzie na żadnej jeszcze nie byłem, ale śledzę ich relacje jak i fotorelacje. No i jak na razie ta plasuje się w zdecydowanej czołówce jeśli chodzi o całokształt (bo jest zbyt wiele rzeczy do wymienienia pojedynczo ). Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 a niech się pochwali przebiegiem sytuacji kolega z białego e30 który tuż po zakończeniu zlotu jechał przede mną i go niebiescy z "tajnej" octavi zatrzymali na sygnale w zasadzie było tak, że z kumplami jako pierwsi wyjechaliśmy z rakietowej, przed nami octavia, dała kierunek w prawo to ja w lewo i po dziurach powolutku wyprzedzam... za chwile niebieski kogut... kur... co jest zjeżdżam pod cmentarz. -Dzień dobry, może przyciszy pan muzykę żeby się lepiej rozmawiało -ok -dukumenty? -mam w bagażniku, -to prosze okazać -skąd jedziecie? -ze zlotu BMW charytatywnego -a to ja nic nie słyszałem... -jaki powód kontroli? - Myśleliśmy, że jakieś zakazane mordy jadą w BMW.... -(powstrzymałem się od śmiechu) ostatecznie gość mówił, że zamierza kupić bmw ale nie ma kasy hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Bardzo dziękuję za miłe słowa Drift Taxi to takie przeżycie, że warto!!. No Meeeega przeżycie Ja Tobie dziękuję za Wszystko i koledze w białej koszulce nie pamiętam jaki miał Nick... Witaj Domingez. To ja, ten kolega w bialej koszulce Rowniez milo bylo poznac i oczywoscie dodam od siebie, ze MEGA robote zrobiliscie, szacun! Jak tam zona, juz choroba lokomocyjna przeszla? To zawsze tak dziala, kiedy boczna szyba nagle staje sie przednia szyba przy 140km na godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Witaj Domingez. To ja, ten kolega w bialej koszulce Rowniez milo bylo poznac i oczywoscie dodam od siebie, ze MEGA robote zrobiliscie, szacun! Jak tam zona, juz choroba lokomocyjna przeszla? To zawsze tak dziala, kiedy boczna szyba nagle staje sie przednia szyba przy 140km na godzine Ha Ha no powiem Ci, że to była dla niej najwieksza atrakcja Hehehe Dobrze że jechała drugim bo mówi, że efekt jazdy na zderzaku drugiego samochodu bokiem bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ok pierwsza tura fotek ode mnie :drunk: I oczywiście WIELKIE podziękowania dla Mariusza Wasilewskiego z Driftshop.pl za wsparcie akcji i dostarczenie tylu wrażeń uczestnikom zlotu :drunk: Zdjęć mam jeszcze trochę ale ogarnę resztę pod wieczór jak wrócę ze szpitala :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Fotki eleganckie fotka nr 2 hah Forest daje zlecenia na fotografa heh <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Również pragnę podziękować za Mega spotkanie w szczytnym celu oraz wszystkim organizatorom za przygotowanie<bmw_2>szkoda że musiałem nagle zniknąć nie pożegnawszy się:bag: ale siła wyższa następnym razem postaram się dotrwać do końca Pozdrowienia dala Renaty i szybkiego powrotu do zdrowia Zdjęcia jakieś mam i postaram się w miarę możliwości coś dorzucać-cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 No to kolejna porcja fotek :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 I ostatnia wrzutka fotek :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 I ostatnia wrzutka fotek :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Zaczne moze od mojej Mamy Ewa ta ktora zajela 3 miejsce w ciagnieciu auta Chciala podziekowac wszystkim za tak niesamowita impreze i w tak wspanialym celu, bylo to dla niej niesamowite przezycie, ktore ciezko by wyrazic slowami bez niecenzurowanych slow (az tak mega bylo). Stwierdzila ,ze bedzie chciala pojawiac sie czesciej na takich zlotach. Osobicie powiem, ze brak mi slow. Poprostu mega zaje fajna odlotowa its itp impreza. Poprostu miazga. Urwalo mi cyce i zgniotlo jaja :-P Dj.Domingez odwalil kawal roboty, muza byla na swietnym poziomie nie za ciezka a ruszalo ludzmi Brat Saguiego dorzucil wisienke na trocie pokaz super jestem pelen podziwu a pewnie nie jedna Maxbimmerka zrobila mu zdjecie ... maxbimmer pewnie tez :-P Super, ze dolaczyli sie ludzie z innych klubow i firm bez ktorych ta impreza mogla by wygladac inaczej. Oczywiscie szacun dla ludzi ktorzy ogarneli ten caly zlot cale to zamieszanie i caly ten sprzet Ekstra robota x2 i wielkie podziekowania dla organizatorow i wszystkich dzieki ktorym ten zlot wygladal tak za***iscie, grajaca muza, pelno atrakcji, po prostu MEGA czad ja pomimo tego ze nie pojezdzilem na torze to chcialem podziekowac chlopakom ktorzy profesjonalnie mierzyli czasy bo chyba jeszcze nikt tego nie zrobil a naprawde fajna sprawa na taki spocik... Prawda!!! kto nie jechał niech żałuje!Choć początkowo nie chciałem jechać , tak po zachwalaniu Rush-a zmieniłem zdanie i .... warto było!!! Serio uklon_bmw widzisz Seba a mlody dal sie przekonac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Wrzuccie czasy i wyniki poszczegolnych konkurencji jak ktos ma takie dane Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi