Sebo Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Mój aparat wysiadł niestety na samym Redeco ale zdjęcia na pewno będą - liczę na to :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 od tego przeciągania liny w sumie od naszego rewanżu porobiły mi się pęcherze na palcach i tak jak mówił Przemo mam ogromnego siniaka na żebrach ale co się nie robi dla dobrej zabawy i zwycięstwa :mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 (edytowane) pare fotek [ATTACH=CONFIG]20478[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20479[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20480[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20481[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20482[/ATTACH]pare fotek [ATTACH=CONFIG]20470[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20475[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20476[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20473[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20474[/ATTACH] Edytowane 19 Maja 2012 przez Bisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 BYŁO PRZEDNIO :mrgreen: mam kilka filmików z auta ale oczekuje na filmik z kamerki gopro od ziomala z m3 :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 dalej przegladam fotki ktore siostra zrobila<bmw_1>,zaraz cos jeszcze moze wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 co do fotek to Maruda napstrykała chyba z milion takze bedzie co ogladac w za***istej rozdzielczosci :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 co do fotek to Maruda napstrykała chyba z milion takze bedzie co ogladac w za***istej rozdzielczosci Ty się Miras nie chwal tylko działaj by zdjęcia były lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 a gdzie to przeciez nie moj aparat nie ta półka cenowa :mrgreen: wolałbym kupic sobie kompletny silnik s62b50 niz tez aparat no ale foty robi przednie :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 krotki filmik z oszołoma [video=youtube_share;skICJTtRG3o] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 my również jesteśmy bardzo zadowoleni z imprezy, wielkie podziękowania organizatorom, życzymy dużo zdrowia Renacie. Oby częściej takich spotkań [ATTACH=CONFIG]20484[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 dopiero na chacie :dance: dzieki wielkie dla ekipy organizatorw za swietny zlocik bmw_beer atrakcje swietne pozdro i do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 filmik z kamerki uwaga na efekty specjalne :mrgreen: [video=youtube;F9kvRaAn3uw] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 ehheh co za bluźnierstwa powinna być cenzura albo ppppppppppppiiiiiiiiiiiipppppppppppp:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ja tak szybciutko :mrgreen: Dzięki za zlocik i za obecność. Superowo, że mogliśmy pomóc w tak szczytnym celu, teraz czekamy na spotkanie z Renią w cztery oczy :mrgreen: Dziękujemy za pomoc w organizacji, nie chcę wymieniać z nicka, bo mogę kogoś pominąć. Maxbimmer po raz kolejny pokazał, że w słusznym celu jest w stanie zrobić wiele uklon_bmw Na koniec takie miłe zaskoczenie: Pan wybrał się na specer z dziećmi i wstąpił na teren zlotu; zapytał się po ile zrzuta dla koleżanki. Dołożył swoją cegiełkę z myślą, że jak on będzie kiedyś w potrzebie to i może jemu ktoś pomoże uklon_bmw Pełen szacun. Ominęła mnie jazda drift taxi :evil: ale kolejnym razem, jak już nie będę 2in1 to nie ma bata- jadę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 dobre efekty!!! Ja z Gosiąd również bardzo dziękujemy za fajną impreze i czekamy na takich więcej. Cel szczytny, ludzie dopisali, pogoda chyba na zamówienie była poprostu 100% zadowolenia Wielkie dzięki za super dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 I Liga, szkoda że nie mogłem wrzucajcie foty i filmy, KOSA OGIEŃ!!! Musiało być za***iaszczo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 filmik z kamerki uwaga na efekty specjalne :mrgreen: Nigdy więcej!:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 My również bardzo dziękujemy za spotkanie, ale przede wszystkim życzymy powodzenia i dalszego szybkiego powrotu do zdrowia dla Renatki. Tu kilka fotek od nas: https://picasaweb.google.com/110138030918889734533/ZlotCharytatywnyPomocDlaRenaty19MajTorRedecoWrocAw Medrosa bardzo się cieszy z I miejsca i pucharu i ciągle mi wypomina, że ja się nie postarałem Było naprawdę super, nieziemska atmosfera, wyścigi, konkursy, dodatkowe atrakcje. Po prostu super Jedyny minus tego dnia to porażka Bayernu , ale i tak nie zaćmi to tak udanego dnia Jeszcze raz dzięki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Jedyny minus tego dnia to porażka Bayernu jestem innego zdania :4: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Mirek co za Ludź tak brzydko mowi??? ma następnym zlocie trza porzadek zrobić z człekiem!!!! a tak wogule to ne ma się co chwalić!!!1 moje auto zamiast seryjnych 184km miało 221,1km a ja wygrałem 1 miejsce w wiedzy o BMWuklon_bmwuklon_bmw Oklaski proszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Mirek co za Ludź tak brzydko mowi??? ma następnym zlocie trza porzadek zrobić z człekiem!!!! Maruda zona:4:DanioBMW a z tymi 221km to pewnie ladnie zadowolony jestes z chipa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 To Maruda tak się brzydko odzywa eheh ale nie ma co emocje są sam się przejechałem z nim u odczuwa się przeciążenia dość mocno :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Maruda zonaDanioBMW oj znam ludzia ale za te brzydkie słownictwo to ten koksu 'Danio" nie uratuje Jej:) hehe a tak na serio to zapierdziela ten twój strucel:) a z tymi 221km to pewnie ladnie zadowolony jestes z chipa tzn i tak i nie reszta w temacie mojej Czarnej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Również podziękowania ,za udaną imprezkę dla organizatorów ,cel szczytny ,pogoda dopisała tylko się cieszyć. Renatka niech szybka wraca do zdrowia. Co do przeciągania liny to też pozostały ślady na rękach ,ale właśnie czego się nie robi dla zwycięstwa.happy_bmw Podziękowania dla Tomsona&Dorotki ,oraz Lijo&Ewci za transport <bmw> i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Było świetnie! byłem pierwszy raz ale nieziemska atmosfera. czekam na kompilacje oficjalną ze zlotu jeśli chodzi o filmiki optymizm pozostał, auto pokazało serię foty też chętnie jakieś przygarnę. pozdro dla Renatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi