Sebo Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 ja już sie naszykowałem grila mam , wungiel mam , żarełko mam , Piascika mam Super Dyziu, będzie można się do grilla podłączyć? uklon_bmw Kiełbaski mam oczywiście i ketchup i musztardkę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Lijo o banderze niezapomnij !! Ja już nawet poprosiłem Zarząd żeby znaleźli nowego keepera bo maszt leży pod naszym (Ewy i moim) łóżkiem od roku Dopisaliśmy razem kolejny rozdział flagi :dance::dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Dyziu, będzie można się do grilla podłączyć? żartujesz sobie??? hehe nie no spoko przecież wiesz że zawsze można:) już kolejka do mnie na grila sie szykuje:) Energy już sie pytał też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 ja tam np sie nie pytam tylko sie wpierdziele bez kolejki na grila DYZIOWEGO :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Jeśli można to rosiłbym o wzięcie ramek po tab rej 2 szt także bym się pisał jak kosa przywiezie Mordulec, masz rację. Tylko, że Jara nie będzie - pracuje... jeszcze nie wiadomo:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 ja już sie naszykowałem:) grila mam , wungiel mam , żarełko mam , Piascika mam :drunk: A kierowce masz :mrgreen::mrgreen::mrgreen: bo jak z powrotem wrócisz happy_bmwhappy_bmw:drool::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 A kierowce masz bo jak z powrotem wrócisz 1 piwko i po 4-5godzinach można jechać więc luzzzzzzzzzz:) ja nie pije i nie jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ale wam fajnie szkoda ze nie mogę być z wami ale życzę wam udanej imprezy:party:bmw_beer:drunk::bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ale wam fajnie szkoda ze nie mogę być z wami ale życzę wam udanej imprezy:party:bmw_beer:drunk::bmwsexemofg3: Szkoda ale mam nadzieję ze się spotkamy kiedyś (następnym razem) na Torze Obok Lotniska Jeśli prowadzisz auto tak jak krnąbrne wycieczki do Monachium to Szacun :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Nawet nie wiedziałam, ale dzisiaj jest "Dzień dobrych uczynków" :lol: Do zobaczenia na Redeco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Udanej zabawy dla Wszystkich,mnie niestety nie będzie... Zajmuje się córcią,bo żonka po macierzyńskim pierwszy dzień w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 do miłego spotkanka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 no i właśnie dobry uczynek zrobimy pomagając Reni:):dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Również życzę przedniej zabawy, ja niestety będę nie obecny. Czekam na relację i foty. DIABELSKICH WRAŻEŃ!!! :twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Eh, będzie grubo... Bawcie się dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 pogoda robi sie przepiekna<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil7s Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 my niestety nie dojedziemy bo auto uleglo awarii a zanim naprawimy to pewnie juz nie bedzie mozna wjechac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil7s Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 ogolnie do ktorej moznaby bylo wjechac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 - LISTY zostały definitywnie pozamykane - każda osoba na zlocie będzie miała swój identyfikator - nie będzie możliwości wjechania dla osób których nie ma na liście - jak również nie będzie możliwości wejścia na piechotkę na zlota jako widz - po imprezie WLTA która kończy się o 13:30 wszyscy uczestnicy i kibice opuszczają teren zostaje jedynie Mikołaj który prowadzi pomiary - jak już tor będzie pusty zaczynamy wpuszczać osoby z naszej listy - gdy wjedzie ostatnie auto bramy zostają zamknięte i rozpoczynamy imprezę Jeśli ktoś absolutnie nie wierzy a na drugie ma Niewierny Tomasz to zapraszamy może przyjechać i sam się upewnić , że impreza jest zamknięta i nie będzie możliwości wjazdu dla aut których nie ma na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Było na prawdę super!!! :dance::dance:Cała organizacja, wszystkie atrakcje, konkursy po prostu byłem i jestem pod ogromnym wrażeniem że potrafimy się tak zorganizować zarazem świetnie się bawić i oczywiście pomóc naszej koleżance bo taki mieliśmy cel który wydaje mi się że osiągnęliśmy go w 100%:lol::mrgreen:. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki!!!:mrgreen::mrgreen: szkoda że nie mogliśmy zostać do końca ale Maruda musiała śmigać do pracy tak to już bywa:(. Maris [Mariusz] dzięki że nasz zabrałeś :):mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ja już w domu, bo musielismy się ciut przed końcem zmyć, ale impreza, naprawdę SUPER, Tato i Brat tez mega zadowoleni, tym bardziej, że każdemu z nas się udało przejechać nissankami mimo że nie BMW to kozackie bestie, kierowcy też ogarnięci Tutaj jakieś bączki w moim wykonaniu, chciałem opony wykończyć do końca, ale troszkę za bardzo się zagrzał to dałem mu spokój a tutaj coś w wykonaniu profesjonalistów Fot za bardzo nie mam, jeszcze raz DZIĘKI, impreza super, oby więcej takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 My również z Ewą dziękujemy za super dzionek. Bawiliśmy się po prostu świetnie!! Wielgachne dzięki wszystkim organizatorom i ogarniaczom tej całej zabawy!! Oczywiście miejmy nadzieję że następnym razem spotkamy się na Rakietowej razem z Renatą!! Życzymy z całego serca BAAAARRRRDZO szybkiego powrotu do zdrowia i czekamy na wspólny piknik na torze Do zobaczenia!! Grzesiek i Ewa P.S. Jeśli trzeba to można się pokusić o powtórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 My również całą rodzinką już w domu... Muszę powiedzieć, że było..., a cóż tu można powiedzieć... było po prosto MEGA MEGA GRUBO <bmw_1> Cieszę się, że udało mi się wreszcie wyciągnąć żonkę na takie nasze spotkanie i żonce się podobało happy_bmw i w tym oto miejscu pragnniemy wszystkim podziękować za spotkanie, miłą, ale to naprawdę przemiłą atmosferę. Mówiąc krótko - dzięki za mile spędzony czas wśród "drechów";) Julka już ma zaszczepionego bakcyla i dopytuje kiedy następne takie spotkanie :lol: Życzymy również przede wszystkim Renacie szybkiego powrotu do zdrowia i formy, by jak najszybciej mogła ten czas spędzać z nami. I jeszcze jedno - nie wiem czy zasłużyłem, ale DYPLOM za zajęcie II miejsca w przeciąganiu liny jest u mnie:) z którego Julka bardzo się cieszy... oprawimy w ramkę i będzie w honorowym miejscu happy_bmw uklon_bmw walczyliśmy do końca:) Jeszcze raz wielkie dzięki i do następnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Dawac zdjecia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 My tez w domciu imprezka super ludzie przesympatyczni<bmw_1> atrakcje bardzo fajne.Z rodzinką bawilismy sie przednie:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi