Forest Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Bardzo ładne nam pucharki przygotowaliście 8) Ja na Twoim miejscu nie cieszył bym sie tak bardzo. Zadbałem o to by na każdym pucharze znalazło sie zdanie "...dla kierowcy BMW..." :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek_ED9 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 dobry kozak jestes jak planujesz objechac m3 :twisted: na m3 to nie ja , ale inny rex btw , wiecie już coś na temat konfiguracji trasy ? bo mikołaj się nic nie chwali na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 na m3 to nie ja , ale inny rex btw , wiecie już coś na temat konfiguracji trasy ? bo mikołaj się nic nie chwali na razie U nas raczej podobnie , zero info na ten temat .... ale i tak w sumie pierwsi będziecie mogli zapoznać się z trasą bo chyba Mikołaj nie będzie zmieniał ustawień po WLTA u nas chyba będzie taka sama trasa jak rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Przypominam wszystkim , że Kosa będzie pod Oszołomem rozdała oświadczenia i regulamin który podpiszecie i oddacie nam na bramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 rozdawała - 'Wu' Ci zjadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ja jestem za zeby razem pojechac do wroclawia. a w lubinie na jakiej stacji mielibysmy sie spotkac? i na ktora godzine sie umawiamy przykladowo w lubinie o 10 potem wlegnicy okolo 11 i jakjuz wszyscy dojada to wyruszymy na wroclaw. odpowiada taka propozycj? Pewnie że odpowiada ja i Tomi528 będziemy na tym Orlenie czy co tam jest jakoś przed 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeRz Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 puta madre , ja niestety nie dotrę na czas , żona do 12tej na uczelni a ja muszę niestety być w robocie do 13tej , tak więc myślę na 15tą dotrę szlaken trafen , zostawcie dla mnie jakąś nagrodę:bag: Jestem w takiej samej sytuacji w robocie musze być do 14... Ale chyba nie będzie z tym problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Jestem w takiej samej sytuacji w robocie musze być do 14... Ale chyba nie będzie z tym problemu ? Słuchajcie brama będzie zamknięta po wjeździe całej grupy o 13:30 ... jak ktoś liczy na szybki wjazd w późniejszych godzinach to może się trochę rozczarować , bo nikt z nas specjalnie nie będzie czekał na bramie żeby wpuszczać spóźnialskich ... innymi słowy możecie pokwitnąć trochę pod bramą w oczekiwaniu aż ktoś od nas będzie w tamtych okolicach. Dlatego proszę wszystkich o przyjazd na umówioną godzinę pod Auchan'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 a Mazi jaki ma nr rej bo nie ma na liście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 a Mazi jaki ma nr rej bo nie ma na liście??? Ważne, że ja mam nr rejestarcyjne A tak w ogóle to pisał, że go nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 acha bo robie liste na hamownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 i jak z tymi cenami hamowni :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 tak jak było 50zł za pomiar jednej osi 100zł za pomiar 4x4 i chyba 5zł za kolejny pomiar jak już jesteś na rolkach , np pierwszy pomiar jest na pb a kolejny na lpg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 i jak z tymi cenami hamowni :?: Tak jak było ustalone wcześniej, pierwszy pomiar 50 zł, kolejne 5 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 to że pierwszy 50 to doczytałem,ale gdzieś mi umknęło ile drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4life Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Panowie, bylby ktos tak mily i przywiozl komputer, zeby podpiac BMW E36 98? Oczywiscie przed impreza musialo sie cos ******* i na winklach samochod nie przyspiesza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Jeśli można to rosiłbym o wzięcie ramek po tab rej 2 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Panowie, bylby ktos tak mily i przywiozl komputer, zeby podpiac BMW E36 98? Oczywiscie przed impreza musialo sie cos ******* i na winklach samochod nie przyspiesza... Jaro chyba będzie miał kompa przy sobie , zazwyczaj ma na zlotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Panowie, bylby ktos tak mily i przywiozl komputer, zeby podpiac BMW E36 98? Oczywiscie przed impreza musialo sie cos ******* i na winklach samochod nie przyspiesza... raczej z bagażnika nie wyciągałem,to się przypomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Jaro chyba będzie miał kompa przy sobie , zazwyczaj ma na zlotach Mordulec, masz rację. Tylko, że Jara nie będzie - pracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Lijo o banderze niezapomnij !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ja grilla nie będę miał, ale stoliczek tak Więc do jutra bimery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Słuchajcie zróbcie wcześniej zakupy na grila .... później brama będzie zamknięta i nie będzie takiego jeżdżenia w te i z powrotem .... do południa sporo czasu więc się każdy powinien bez problemu zaopatrzyć w żarełko węgiel i co tam jeszcze potrzebne na grila :gril::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Szykuje się mega impreza, przyjemne z pożytecznym zazdroszcze róbcie duuużo zdjęć i filmików i wrzucajcie na forum!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 ja już sie naszykowałem:) grila mam , wungiel mam , żarełko mam , Piascika mam :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi