Tomi 528 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 w Legnicy na jakiej stacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) na jaworzyńskiej po lewej stronie tak ja się na lotnisko skęca ta druga zaraz za krzyżówką pisze po lewej stronie patrząc jak się jedzie obwodnicą z Lubina nazwy nie pamiętam Edytowane 17 Maja 2012 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 aha orlen to ja sie pisze z L-ca napewno pojedzie jeszcze jedna osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 pisze po lewej stronie patrząc jak się jedzie obwodnicą z Lubina nazwy nie pamiętam Lotos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 na jaworzyńskiej po lewej stronie tak ja się na lotnisko skęca ta druga zaraz za krzyżówką od Lubina Orlen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 tak orlen bo lotos jest chyba przed krzyżówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ja jestem za zeby razem pojechac do wroclawia. a w lubinie na jakiej stacji mielibysmy sie spotkac? i na ktora godzine sie umawiamy przykladowo w lubinie o 10 potem wlegnicy okolo 11 i jakjuz wszyscy dojada to wyruszymy na wroclaw. odpowiada taka propozycj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Forest napisał na pw 12,45 na Auchan jak znam życie to będą spóznienia tak że myślę 10,30 w lubinie to jest stacja na wylocie na legnicę po lewej stronie za światłami chyba to jest ulica leśna po tej samej stronie jest energetyka i jakiś salon zawsze tam się spotykaliśmy wiadomo że tyle jechać nie będziemy ale troszkę się postoi w lubinie troszkę w legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 ta stacja to orlen ok juz wem dzieki. to co 10.30 na stacji orlen jak na legnice, jak sie nie pomiescimy to zawsze jest lidl obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 czyli w legnicy około 11.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 myślę zę 10,30 wystarczy a co do miejsca to do tej pory mieściliśmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 czyli w legnicy około 11.00 jak nie będzie opóznień jak coś wrzuć swój numer na pw to ci zadzwonię jak będziemy blisko Legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 ja nie wiem jeszcze skad bede lecial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Witam mam pytanko lista jest juz zamknieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Witam mam pytanko lista jest juz zamknieta? definitywnie i bez watpienia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Witam mam pytanko lista jest juz zamknieta? Proponuję poświęcić trochę czasu i przeczytać kilka stron do tyłu, wszystko jest napisane lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 puta madre , ja niestety nie dotrę na czas , żona do 12tej na uczelni a ja muszę niestety być w robocie do 13tej , tak więc myślę na 15tą dotrę szlaken trafen , zostawcie dla mnie jakąś nagrodę:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 zostawcie dla mnie jakąś nagrodę zostawimy jako że jestem porządkowy jeden z wielu to i jakieś fajne miejsce Ci zaklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 10.30 lubin orlen na legnice BEDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek_ED9 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Bardzo ładne nam pucharki przygotowaliście 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 10.30 Lubin, będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Bardzo ładne nam pucharki przygotowaliście 8) Macie z w autach za dobry stosunek mocy do masy łobuzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 ja o 10.15 wyruszam pierwsze 30km bedzie meczarnia, potem to juz nawet 100km/h polece :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 było wszystko pięknie ale niewiem czy będę wszystko zależy od organizatorów Pola da znać to napiszę czy jadę :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Bardzo ładne nam pucharki przygotowaliście 8) dobry kozak jestes jak planujesz objechac m3 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi