Gość Mordulec Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 WLTA mnie interesuje Mordulec, myślałem że impreza jest łączona. Pozdro Z WLTA my nie mamy nic wspólnego , nasza impreza zaczyna się o 13:30 po zakończeniu ścigania podczas WLTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ok teraz rozumie, niestety tym razem mnie nie będzie Udanej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Jesli znajdzie sie miejsce na sciganki i jesli bedzie czas (bo nie wiadomo jak to wszystko wyjdzie organizacyjnie), to chetnie bym sie dopisal, zreszta na miejscu sie okaze. Chcialbym zeby ta skrzynia automatyczna pokazala mi co potarfi, i udowodnila, ze na trybie sportowym po torze, po raz drugi nie wypluje mi wnetrze. Eeee chlopaki, pokazmyz SRTW ich miejsce... ...zamierzam pokazac ze niepelne 2 tony tez potrafi zwijac asfalt... :twisted: Kosa, i jak z ta obudowa od filtra do losowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Mam po m20b23 jutro wyczyszcze Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4life Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Niech wjeżdżają ..... przecież z wyścigami jak z wyborami cytując Stalina .... nie ważne kto jaki czas zdobył , ważne kto wyczytuje zwycięzców lololZ czasówką to pewnie polegniemy , ale .... dres do czegoś zobowiązuje , maxi bimbery chociaż oponami daleko rzucajcie :drunk: Jezeli Koledzy pozwola, to chetnie w wyscigu na imprezie bede reprezentowal maxi bimbera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek_ED9 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) Jezeli Koledzy pozwola, to chetnie w wyscigu na imprezie bede reprezentowal maxi bimbera Zdrajca !! A żeby Ci znów wspomaganie strzeliło Edytowane 15 Maja 2012 przez Dymek_ED9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 w ciagu jednego dnia temperatura wzrosla z 16 stopni na 21 Wrocław - Prognoza pogody dla Wrocławia, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Jezeli Koledzy pozwola, to chetnie w wyscigu na imprezie bede reprezentowal maxi bimbera Zdrajca !! oj tam zaraz zdrajca , ja dam na tacę coby wszystko wytrzymało :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Jezeli Koledzy pozwola, to chetnie w wyscigu na imprezie bede reprezentowal maxi bimbera ja sie nie obraze i jaki tam zdracja?! bejke ma? ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 kurcze jestem dobrej mysli co do weekendu: Wroclaw Weekend Weather Forecast - weather.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 bedzie bez dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 dałem na tace 2pln za pogode w sobotę ,wiec musi być!!!!!!!!!!!!!!:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Kilka nowych informacji ... dzięki ekipie z DriftShop.pl przeprowadzony zostanie pokaz driftu oraz dla chętnych Drift-Taxi :drunk: Link do pełnego info : Zlot charytatywny "Pomoc dla Renaty" - 19 maj, tor Redeco Wrocław :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Będzie gruuuuubo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Kilka nowych informacji ... dzięki ekipie z DriftShop.pl przeprowadzony zostanie pokaz driftu oraz dla chętnych Drift-Taxi :drunk:Link do pełnego info : Zlot charytatywny "Pomoc dla Renaty" - 19 maj, tor Redeco Wrocław :drunk: wypas ile za taxi :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Wrazenia bezcenne a za wszystko inne zaplacisz mastercard :-) Negocjacje trwaja Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 wypasile za taxi :twisted: Tak jak Kosa napisał , ustalamy to jeszcze ale raczej będą to symboliczne pieniądze , jak na taką atrakcję Jutro powinniśmy uzupełnić info dotyczące Drift-Taxi w każdym razie szykuje się konkretna imprezka z konkretnymi atrakcjami :grill::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 konkretna to będzie i to jak:) i to w jakim szczytnym celu:):drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 a moze by tak zaprosic jakies media, ktore np. opisza akcje w artykule i zamieszcza dane do wplaty na poczet leczenia Renaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ekipa z Legnicy i okolic oraz jadący przez Legnicę może jakiś wspólny przelot A4 na Wrocław w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ekipa z Legnicy i okolic oraz jadący przez Legnicę może jakiś wspólny przelot A4 na Wrocław w sobotę? Na pewno będzie rospiska kto gdzie i o której. Cierpliwości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Na pewno będzie rospiska kto gdzie i o której. Cierpliwości to już nie ma na co czekać trzeba rozplanować logistykę skąd pojadę, kiedy i gdzie wypucuje auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Panie, Panowie... ...czas wypucować auta, odwiedzić siłownię i przywrócić energię mięsniom...uzupełnić powietrze w oponach i poćwiczyć szybszą jazdę...powtórzyć swoją wiedzę z zakresu marki BMW... Nagrody dla zwycięzców poszczególnych konkursów już czekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Nagrody piękne:)Chyba pobiegnę poćwiczyć "rzut oponą", może zwiększe swoje szanse :mrgreen: :dance::dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 ekipa Lubin - Polkowice - Głogów i okolice ??? proponuję wyjazd grupą spotkanie na stacji paliw w Lubinie tam gdzie zawsze przelot do Legnicy spotkanie na stacji tam gdzie zawsze A4 i jazda na wrocław ktoś chętny czy jedziemy indywidualnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi