Sebo Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Jak dla mnie może być 20 st, byle nie padało A jeśli nawet trochę kropnie to tragedii nie będzie - udowodniliśmy wszak w zeszłym roku, że deszcz nas nie przegoni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Słuchajcie wciąż poszukujemy wzmacniacza do kolumn estradowych na imprezę ..... więc ktokolwiek widział ktokolwiek wie albo posiada i mógłby pożyczyć to każde info się przyda :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Ok zrobiłem mały UPDATE na pierwszej stronie i zamieściłem info o firmach/osobach które zadeklarowały swoją pomoc przy organizacji imprezy :gril: LINK => http://www.maxbimmer.pl/f97/zlot-charytatywny-pomoc-dla-renaty-19-maj-tor-redeco-wroclaw-16895/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Słuchajcie wciąż poszukujemy wzmacniacza do kolumn estradowych na imprezę ..... więc ktokolwiek widział ktokolwiek wie albo posiada i mógłby pożyczyć to każde info się przyda :drunk: Dołączam się! Bez wzmacniacza nie pogram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Dołączam się! Bez wzmacniacza nie pogram... Spoko kolumny estradowe już są , teraz jeszcze pracujemy nad wzmacniaczem :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Dołączam się! Bez wzmacniacza nie pogram... Kurna nie możesz unplugged ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Mam w sensie pośpiewać?? Ja mam konsole ale niestety nagłośnienia nie posiadam bo kluby mają swoje wiec takie rzeczy nigdy nie były mi potrzebne. Ja z konsoli mam normalne wyjscie na Chinch wiec normalny wzmacniacz. Wzmacniacz taki żeby pociągnął te estradówki Bardzo chce zagrac bo jest to dla mnie szczególne wydarzenie w którym mogę brać udział. Zawsze gram albo dla klubów albo na eventach w którym nie chodzi o nic tylko o zabawę, a tutaj jest ważny cel dlatego wzmacniacz musi być. Będzie Bum bum Bum Edytowane 9 Maja 2012 przez domingez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Kurna nie możesz unplugged ? :mrgreen: Proponuję a cappella :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Potrzebuję na JUŻ zdjęcie wejść/wtyczek tych estradówek które będą na imprezie. Kto je ma ??? EDIT: Dzwoniłem do naszego klubowego kolegi Rafałsa i jest szansa, że załatwi taki wzmacniacz ale potrzebuje foto by sprawdzić czy będzie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Można się jeszcze dopisać do listy ?:> Bo widzę że fajna impreza się szykuje i chyba nie może mnie tam zabraknąć Nie da rady już się dopisać , lista zamknięta a Identyfikatory już są wydrukowane Potrzebuję na JUŻ zdjęcie wejść/wtyczek tych estradówek które będą na imprezie. Kto je ma ??? Dzwoń do Kamila , pewnie będzie wiedział co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) A tutaj w prezencie mój najnowszy set! Wydany teraz w tą niedziele dla Klubu HiLife! To tak na zachęte żebyście wiedzieli co was czeka! Zippyshare.com - DJ Domingez - Welcome In HiLife!.mp3 Edytowane 9 Maja 2012 przez domingez 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Dzwoń do Kamila W sensie, że który drech to Kamil ??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) W sensie, że który drech to Kamil ??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Specjalista od technologii Carbonowych -> Energy Edytowane 9 Maja 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Co do wzmacniacza to pisałem wczoraj maila do tej firmy -> nasza-impreza.pl ... ale od wczoraj bez odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 W ostateczności się konsole do compacta podepnie:p Popytam jeszcze jeszcze moich klientów o wzmacniacz, tylko w robocie jestem dopiero w poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Napisz mi jakiej mocy są te głośniki estradowe tego kolegi bo najprawdopodobniej na 95% załatwie wzmacniacz od zaprzyjaźnionej firmy nagłośnieniowej. Edytowane 9 Maja 2012 przez domingez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Może gdyby ktoś potrzebował mam do sprzedania u siebie w pracy zestaw nagłośnieniowy Lenco PA-1000 w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Gadalem dzisiaj z Domingezem, sprobuje zorganizowac jakies lepsze kolumny bo te co ja mam moga byc troche za slabe... Narazie zostaja w rezerwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dokładnie zostaw w rezerwie bo może uda się załatwić nagłośnienie minimum 600 W. Co do sprzedaży nagłośnienia to chyba nie ten dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Wiem że nie ten dział dlatego tylko wspomniałem Niestety nie mogę z pracy wypożyczyć bo w inaczej bo bym wam po prostu pożyczył Niestety za późno chciałem się dopisać do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Niestety za późno chciałem się dopisać do listy To jak, pasywni (czy tam pasyjni) chłopcy nie chcą Cię zabrać na imprezę w Legnicy? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Chcą chcą tylko ja stwierdziłem że wolałbym czas spędzić z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 domingez chcesz naklejkę dosyć dużą Electro City 1408 te skrzydła rozmiar ok 50-60cm długa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek_ED9 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 ja mogę gramofony zabrać tylko czy będę miał czas się nimi bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 GEORGII nie szkoda ci? Zostaw na pamiątkę Mamy sprzęt nagłośnieniowy. FOREST zmotał Szykuje się dobra impreza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi