Gość dirty.73 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 niezły offtop-to podwójny offtop:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 (edytowane) chyba nie ja bo po 8000tyś w automacie chce znów manuala w temacie - dziwie się, ale co ludź to gust. Co do strony gały - jak idzie w lewo, to potem w prawo - w przód i tył itp - nie musze was uczyć. Poza tym czasem może iść w lewo - zależy od kierowcy :-P Tak na poważnie: po 8k wracasz do manuala? dla mnie jedyne wytłumaczenie to 8k tylko autostradą :-P chociaż kiedyś kupię sobie jakąś 3 lub 6 w manualu, a co... Edytowane 31 Stycznia 2012 przez beaver79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 a jak bym chciał sprawdzić wtryski to inpą bez problemu>??? a jak z turbo też w programie da się sprawdzić jak pompuje?:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 bez kłopotu - na wtryskach pokazuje korekcję i do wartości chyba 3 jest w miarę ok. A Turbo pokazuje o ile dobrze pamiętam wartość powinno być/jest (soll/ist) - dirt - popraw mnie jeżeli się mylę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 tak,masz korekcje wtrysku,zgodności obrotów na cylindrach,ciśnienie pompy progowej,a turbo jak mówisz,zmierzone i docelowe,ale do kupna z DISem bym sie podpiął,jest fajna funkcja,leci po kolei silnik,i pokazuje-ile jest-ile jest dobrze(od-do)-tak w skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ale DIS jest droższy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ...od czego?troche zabawy z instalką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 wsio jest ale u szwagra na kompie!! hehe jeszcze nie dorobiłem się swojego:) a w Disie jakie opcje trzeba włączyć???) żeby były te testy?? np sprawdzenie pompy wysokiego ciśnienia sprawdzenie wtrysków ----{}----- Turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 o fak Dyziu,tak ci nie powiem,mało disem operuje,tylko jak musze,wiem jak to sie robi,ale jak mam go przed sobą,ale poszukaj na necie,youtubie,powinno być jak test plany robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 niema nic ............... wiedziałem że można na Was liczyć!! hehehe:4::4: żartuje oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Liczy się tylko liczydło Jak namierzę większego HDD to instaluję DISa i będziemy działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi