Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

to mialo by tylko jakos wygladac, taki przod by byl ekstra BMW E34 M5 V8 kpl szeroki grill maska nerki ramki (2082594630) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ( chyba nikt nie kupil tych 5 litrow jak na czesi stoi)

BMW E34 M5 ZDERZAK TYLNY MPAKIET M-PAKIET (2031813336) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tylko jeszcze trzeba wszystko malowac.

tej dokladki bym nie ruszal narazie bo ten dol zderzaka mam czarny.

Generalnie wyznaję jedną zasadę. Dobra jakośc kosztuje. Za 99 zł nie oczekuj cudów. Poza tym kolo chyba ściągnął te foty z jakiejś strony, cholera wie jak wygląda jego produkt...

dokladnie... nigdzie na fotkach nie jest pokazane jak wyglada sama dokladka... poza tym dobrzeby bylo zeby dokladka byla z ABSu a nie z laminatu bo na pierwszym krawezniku ja zostawisz :D

Galone jeśli chodzi o dokładki od V8 to proponuje,byś na realoem obejżał jak to jest montowane w oryginalnym zderzaku.

Takie dokładki z laminatu?-gdybym miał takie to musiałbym już mieć z 6komplet-życie:)

Jak sam zastanawiałem się nad 540 look:) to brałem pod uwagę zakup kompletu dokładek z ASO za 700pln komplet i wycinanie miejsc dla nich w oryginalnym standartowym zderzaku.

Wtedy nikt nie robił zamienników tych dokładek a o kompletny zderzak od 540i na allegro to tzw.skarb był.

Czekałem cierpliwie i trafiłem na oryginał za 500pln.

Gdyby wtedy dostępne były te dokładki na allegro z laminatu to nawet za 10pln nie zdecydowałbym się bo to nie ma sensu-szkoda roboty.

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...