galone Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 co myslicie o czyms takim Dokladka przedni zderzak BMW e34 spoiler M5 Alpina (2067810349) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. od M czy 4L troche drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Geberalnie wyznaję jedną zasadę. Dobra jakośc kosztuje. Za 99 zł nie oczekuj cudów. Poza tym kolo chyba ściągnął te foty z jakiejś strony, cholera wie jak wygląda jego produkt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 to mialo by tylko jakos wygladac, taki przod by byl ekstra BMW E34 M5 V8 kpl szeroki grill maska nerki ramki (2082594630) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ( chyba nikt nie kupil tych 5 litrow jak na czesi stoi) BMW E34 M5 ZDERZAK TYLNY MPAKIET M-PAKIET (2031813336) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko jeszcze trzeba wszystko malowac. tej dokladki bym nie ruszal narazie bo ten dol zderzaka mam czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Generalnie wyznaję jedną zasadę. Dobra jakośc kosztuje. Za 99 zł nie oczekuj cudów. Poza tym kolo chyba ściągnął te foty z jakiejś strony, cholera wie jak wygląda jego produkt... dokladnie... nigdzie na fotkach nie jest pokazane jak wyglada sama dokladka... poza tym dobrzeby bylo zeby dokladka byla z ABSu a nie z laminatu bo na pierwszym krawezniku ja zostawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 BMW E34 E-34 DOKŁADKI ZDERZAKA PRZÓD V8 TUNING (2031621090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Galone jeśli chodzi o dokładki od V8 to proponuje,byś na realoem obejżał jak to jest montowane w oryginalnym zderzaku. Takie dokładki z laminatu?-gdybym miał takie to musiałbym już mieć z 6komplet-życie:) Jak sam zastanawiałem się nad 540 look:) to brałem pod uwagę zakup kompletu dokładek z ASO za 700pln komplet i wycinanie miejsc dla nich w oryginalnym standartowym zderzaku. Wtedy nikt nie robił zamienników tych dokładek a o kompletny zderzak od 540i na allegro to tzw.skarb był. Czekałem cierpliwie i trafiłem na oryginał za 500pln. Gdyby wtedy dostępne były te dokładki na allegro z laminatu to nawet za 10pln nie zdecydowałbym się bo to nie ma sensu-szkoda roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 dokładki na allegro z laminatu to nawet za 10pln nie zdecydowałbym się bo to nie ma sensu-szkoda roboty. kiedys to przerabialem- na szczescie nie w bmw i powiem ze do tych zderzakow powinni dorzucac gratis wiadro szpachli, zywicy i caly dywan wlokna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 BMW Syndykat :: Zobacz temat - M-TECHNIC do BMW e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Te pokazane w linku za 90zł można sobie darować. Nie wiem jak z jakością,ale wyglądają nijako i niezbyt dobrze się prezentują. Szukałbym raczej dokładki z ABSu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 a dzis przymiarki nowego zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 widze że zderzak od V8:) malinka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 No nawet to fajnie teraz wygląda, tylko trochę farby by się zdało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 przymiarka najpierw byla, zderzak u lakiernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 nio piękny zderzaczek jak miałem e34 zawsze marzyłem o takim, ale zawsze były niedostępne na moją kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 chcialem M techa, ale ten byl tanszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Galone i sam widzisz co jest pewniejszym rozwiązaniem:) Warto poczekać troche i upolować oryginał 540 niż rzeźbić w gównie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 nowy zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi