Dyziu Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 co myślicie o tym autku?? wszystkie opinie potrzebne:) mam ponad 300km więc nie chce jechać na darmo:) dodam że czekam na vin.... i lepsze zdjęcia:) BMW 528 BOGATE WYPOSAZENIE GAZ MANUAL, 1999r., 2800cm3 - otomoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 silnik dobry,z'99 to pewnie TU,na podwójnym vanosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 no jak na 99 to tak bo od 98 września szły TU:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Dyziu ... "zamienil stryjek siekierke na kijek" tyle powiem. Srodek tragedia ni w piz... ni w oko. Z zewnatrz tez jakos sie ni kupy ni dupy nie trzyma twoja bardziej mi sie podobala. Roznice sa takie ze to manual z tragicznie zrobionym srodkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Wnętrze rzeczywiście Twoje było na bardziej zadbane (no i w elektryce), choć mi się podobają jasne skóry. Z zewnątrz tragedii nie ma, ale zdjęcia to niech Ci prześle lepszej jakości, bo po tych to za dużo nie widać. Kółeczka jak na 17 wydają się malutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dyziu co Ty kombinujesz? Jak juz ktos wczesniej pisal, Twoja byla na pewno ladniejsza, z 528 na 528 chcesz sie przesiadac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Nie, Dyziu chce sie z automata na manual przesiasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Nie, Dyziu chce sie z automata na manual przesiasc hmm narazie się rozglądam i zbieram opinie:) z kupnem mi się nie śpieszy bo mam BMW astra 1,4 16vLPG na dojazdy do pracy!! z ty, autkiem dam sobie spokój tak jak Nem napisał!!! Sagui też dobrze powiedziałeś!! dzięki<bmw_1><bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Nie ma się co śpieszyć jak nie ma parcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Nie wiem jak u was, ale ja tam zawsze lubilem samochod kupowac wiosna i te, ktore kupowalem wiosna jakies takie mniej problemowe zawsze byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 tego sobie odpuściłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi