Stein Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 wiem ze to jest cos nie tak z pneumatyka zawieszenia i faktycznie wysiadlem z auta i **** siedziala ale po jakims czasie auto sie podnioslo i jest ok a moje pytanie to mam walniety pasek (tzn prawie juz go niema:( ) co napedza klime i cos tam jeszcze (nieznam sie) on tez jest odpowiedzialny od kompresowa co bije powietrze do tych poduszek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Sam sobie odpowiadasz na pytanie... Ehhh lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stein Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 chcialem sie upewnic tylko czy oby napewno ten pasek tez jest odpowiedzialny za to czy szukac innej przyczyny. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stein Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 niechce pisac nowego tematu wiec zapytam tutaj. to normalne jak teraz sa mrozy po -15 to tyl opada po noce?? dodam ze w dzien sprawdzalem nigdnie nic nie slychac zeby powietrze uciekalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 u mojego kumpla 2 dni leżała i wstała - mechanior coś posprawdzał i powiedział że na mrozie jak uszczelniacze są stare to moga puszczać - pompa pompuje w eter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stein Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 a nie to rano tylko drzwi otworze i bez odpalania tyl sie podnosi bez problemu. po nocce tylko **** lezy :roll::roll: i zaczelo sie to wlasnie jak spadla temp ponizej -5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot85 Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Witam w bmw x5 automat wyświetla mi napis Niveauregel.inaktiv... wcześniej było ok a teraz widzę że tył samochodu mi siadł.. da radę to jakoś ogarnąć.. ? Co mozebyc przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi