przemo_wrc Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Mam straszny problem.Ostatnio pojechalem do pracy autkiem wrociłem wszystko od....stała na parkingu 2 tyg..dzisiaj odpalam a coś zaczęgło strasznie walić w silniku....auto nie ma mocy i kopci na biało;/ co sie mogło stać??;/ może coś od mrozu...jakies podcisnienie itp... Pomóżcie bo sie załamałem... Chyba że znacie jakiegoś magika we Wro od diesli BMW który za " Dzień Dobry " nie zabierze mi całej wypłaty;/ Edytowane 28 Stycznia 2012 przez przemo_wrc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 no może odma zamarzła?nie wiem jak tam jest,czy jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Weź wstaw ją do jakiegoś pomieszczenia, garażu na jakiś czas i wtedy zobacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Odma? Jezeli rowno chodzi to odma powinna byc ok. Tak jak Marcin poisze, wstaw na jakis czas do cieplego garazu, moze ta dwu tygodniowa przerwa mu zle zrobila. p.s. moze zmien nazwe tematu?, bo jesli ktos bedzie szukal podobnego problemu po haslach, to za cholere nie dojdzie do tego o co chodzi w tym temacie bez przeczytania wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 no ale nie napisał jak chodzi,mogło rozwalić odme,przewody odmy,i też to kopcenie by wyjaśniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 musze poczekac na dodatnia temperature bo nie chce nia tak jezdzic...wydaje mi sie ze gdzies w wtryskiwaczach byla woda i przymarzo bo auto chodzilo jak by bez kilku garow...wiec brak mocy i bialy dym by sie zgadzal...mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi