rafal525 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam mam pytanie mianowicie mam kiepskie progi i znojy moze mi zalatwic goscia ktory bieze po70 za sztuke od wymiany i po 100 za nowy prog czy warto sie w cos tekigo bawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja za progi również dałem 100pln ale to było 2 lub 3lata temu.Były dostępne wtedy w sprzedaży też progi za 45pln(naprawdę kiepska jakość-korodowały już w sklepie)Myślę,że te które wtedy kosztowały 45 pln to teraz pewnie gdzieś w okolicach 80pln + przycinka 20pln znajomego i masz progi za 100pln.Radzę chociażby obejżeć te progi które teraz stoją w okolicach 160-180pln dla porównania.Natomiast 70 pln za stronę robocizny to trochę mało.Wiadomo każdy grosz się liczy.Ja za robociznę dałem prawie 200pln +100pln próg.Wiem jednak,że mam to solidnie zrobione,o każdym etapie prac byłem informowany i je kontrolowałem a na ulicę wyjechałem z konserwacją nakładaną natryskowo.Jeśli Twoj znajomy zna się na spawaniu,podkreślam,spawaniu a nie smarkaniu i wie z czym się je wymiana progu w e34 i oczywiście wyjeżdzasz z zakonserwowanym progiem od niego to SUPER CENA-MNIEJSZEJ NIE ZNAJDZIESZ.Jeśli jednak jego pojęcie kończy się na tym ze to bajka i "rach ciach wysmarkam Tobie ładny próg " to nie idź w to-poznasz smak tej inwestycji jak zjedziesz z krawężnika i szyby pękną.Już były tematy o wymianie progów własnie w e34,nawet fotki były.Poszukaj ,poczytaj napewno więcej będziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Jeżeli bierze po 70zł za sztukę to moim zdaniem jak najbardziej się opłaca,tanij cięzko bedzie coś znaleźć,mozesz patrzeć jedynie na portalach aukcyjnych- ale teraz podczas zimy bardzo watpie,ze coś się trafi. Jak masz pewnośc,że będą dobre to bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal525 Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 w niedziel gadalem z gosciem ktory sie tym zajmuje i tak za robocizne bierze 150zl (wycina,wspawuje,szpachluje i maluje) i za progi od 110 do 180 za sztuke wiec chyba nawet sie oplaca bo ceny ma chyba w miare atrakcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 warto przeważnie wołają po 200 za wymianę jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal525 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 no wlasnie ja gadalem jescze na dodatek ze znajomym to krzykan po 300-350 od strony to sie od razu pozegnalem \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 150 za stronę coś za tanio ,a widziałeś jego robotę bo z tego co powiedziałęś to ten koleś kasuje za materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 dobrzy pytanie brzmi za samą wymiane czy z reperaturkami bo jak doliczysz jeszcze malowanie to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal525 Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 no ze wszystkim oddaje auto z progami w stanie bardzo niedobrym i odbieram auto prawie jak z fabtyki i o nic sie nie martwie,to laczny koszt obu stron robocizna+material=troszke ponad 500 a robi n iezle bo slyszlalem opinie na jego temat i sa ok a i po 2 to w moich stronach jest duza rywalizacja pomiedzy zakladami wiec wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 W takim wypadku się opłaca bo 500zł z robocizną i materiałem to bardzo dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Hej czy ktos moze polecic zqufana osobe ktora jest w stanie ogarnac progi przy czym jest osoba rzetelna i zna sie na rzeczy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quad4 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 sprobuj pogadac na krakowskiej u Pawla wasilewskiego 796593499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi