beaver79 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Jak w temacie, DHL za wysyłkę 4 18' chce ok 300 PLN, wiem że na pewno jak się ma umowę to wysyłka kosztuje ok 100PLN. Znacie jakieś inne możliwość taniej wysyłki? a może mogę się dopiąć do kogoś z umową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Jeśli paczka nie będzie przekraczać 60 cm w wysokość,szerokość,grubość to jak zapłacisz z góry to 30zł będzie wiec może w osobnych paczkach po 30 zł ? 120 to da,ale jak przekracza paczka 60cm to już ceny walą z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 ja za 18 bez opon płace 80zł!! kex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Polecam sendit.pl a konkretnie ich ofertę UPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nawet nie wiedziałem o tym sendit.pl dzięki Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Kosa kiedys pisal o wysylce felg i kosztach, uzyj "szukajki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Byłby ktoś w okolicy żeby obejrzeć i ewentualnie odebrać felgi? miejscowość to Racławice śląskie, poczta Głogówko. woj Opolskie, niedaleko Racławic Śląskich, Prudnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 To moze pomoze: http://www.maxbimmer.pl/f19/jesli-chcesz-wyslac-paczke-kurier-serwis-16548/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Teraz wybór firmy kurierskiej jest bardzo szeroki,więc myślę że w pierwszej kolejności należy patrzeć na ceny. osobiscie mam zaufanie do dwóch firm,wszystko bezpiecznie i na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Niedawno temu wysyłałem felgi 17cali , pocztex miał najtaniej zapakowałem po dwie szt do 30kg i pobrali 46zł za paczkę x2=92zł nie wiem czy coś się nie pozmieniało pyutaj na poczcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 temat zamknięty - On zrobił 170km, ja 150 i spykneliśmy się na Bielanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi