mati Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 siemka nie dlugo sie lamalem gdzie zalowyc ten temat i w koncu zdecydowalem sie tu obecnie jestem na etapie kombinowania z glebieniem czarnej i mam prosbe- jesli ktos ma zdjecia jak wyglada e46 (z silnikiem miedzy 2.0 a 3.0) na felgach 17" ze sprezynami obnizajacymi to prosze o wklejenie do tematu... mam ogolny zarys jakie sprazyny powinienem wybrac tylko chcialbym sprawdzic jak to bedzie wygladac... niestety narazie gwint musze odpuscic ze wzgledu na ubezpieczenie w lutym .... prosze o fotki z opisem wartosci obnizenia sprezyn np. bmw e46 320d, spezyny h&r -40, -20 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 to ja bym chyba wolal poczekac i odlozyc na gwint bo na 100% same sprezyny niedadza ci takiego efektu jak bys chcial (tak mi sie wydaje) do tego amory mogoa dostac po pupie i bedziesz jeszcze wiecej w plecy. Takie moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 przy tech felgach co kupiłeś,i oponach które założysz,sprężyny będziesz musiał kątówką obciąć żeby się to w jakikolwiek sposób zgrało,przestań kombinować i kręcić jak koń pod górkę,tylko gwint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Tak jak koledzy piszą, jak już masz decyzję o glebie powyżej 2cm to tylko gwint, bo tak to szkoda amorków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 prosze o fotki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 twardy jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 no i dobrze że chłop twardy bo sam czaję się na jakieś sprężyny do mojego kombi myślę aby poszła w dół jakieś 4cm przód i 3 tył więc dawać foty :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Mati ja tez o to pytalem ... zalozylem ***owy gwint i bylem nie dokonca zadowolony- jedyny plus to regulacja- jak za nisko to podnosisz itd. Potem Jaro zalozyl same springi i zobacz jest ok i jest zadowolony.Wiec ja bym sie zastanowil do 40mm masz miejsce.Ja nie mialem mega twrdo ale troche to meczylo na codzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Mati moze AIR RIDE? :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 no własnie ja tak samo obawiam się że autko stanie się twardym taboretem na którym nie idzie wysiedzieć tym bardziej że używam go na co dzień i stanie się z czasem nie znośne :lol: ale obniżyć muszę bo przestrzeń pomiędzy kołem a nadkolem jest kosmiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 ja wlasnie jestem na etapie kombinowania i szukania i wymyslania i....... robienia wszystkim na zlosc dletego wlasnie prosilem o fotki nic nie jest jeszcze postanowione :D:D Edu- air ride odpada nie na moja kieszen swoja droga wrzucilbys swoja forke w temat na nowych springach i opisal leniwcu ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Mi sie marzy airride, moze w przyszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Mam u siebie sprezyny eibach. Fakt, ze obnizenie jest minimalne bo 35mm, ale niemniej, znacznie lepiej wyglada i super sie jezdzi. Ja wcale nie uwazam, ze tylko gwint, ale jesli sprezyna to szukac dobrej. OK, to juz tyle ode mnie, nastepny post to z jakims zdjeciem jesloi znajde.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Wiadomo, ze na sprezynie oposci auto ale ... 17" na naciagnietej oponie w e46 i samych springach to bedzie malo, tu trzeba naprawde fest gleby zeby to zaczelo wygladac i moim zdanie mjest to nie do osiagniecia na samej sprezynie. Zwykla strata kasy ale to juz od matiego zalezy. Proponuje ogumic fele zarzucic na auto i ocenic jakiej gleby potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 h&r przod -40mm, tyl -20mm Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 ładna gleba na 17" to tylko kręcenie i już. A to foto co dałeś to po opisie się dowiedziałem że na glebie jest, bo coś słabe to -40mm jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 do tych felg co kupiles tylko gwint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 do tych felg co kupiles tylko gwint nastepny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 uparci wszyscy jak nie wiem eheh:lol: gwint gwint i tylko im gwint w głowie bez niego też można coś ładnego stworzyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 wiecie jak to styling na drugim qp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Styling to nie wiem jaki, ale to fela od E65 i na allegro w rozmiarze 19 cali jest ich naprawde pelno. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 styling 95, dzieki Czechu za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 uparci wszyscy jak nie wiem eheh:lol: gwint gwint i tylko im gwint w głowie bez niego też można coś ładnego stworzyć a masz pewnosc ze to nie gwint? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Tylko ze te fele to 19' a mati bedzie mial 17' z naciagiem jak sie domyslam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 uparci wszyscy jak nie wiem eheh gwint gwint i tylko im gwint w głowie bez niego też można coś ładnego stworzyć akurat sie kolego z Toba nie zgodze bo ta druga coupeta jest na gwincie, przeczytalem jej temacik bo chcialem tez takie felgi do siebie po tym jak zobaczylem to zdjecie a co do sprezyn Mati mozesz przeciez nawet uciac te co masz sprezyny tez bedzie nizej bez gwintu te felgi u ciebie beda słabo wygladac, zainwestowales nie mało kasy w auto zresztą jak i ja, kupujemy gwinta na nowy sezon zeby grubo bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi