Gość ChriS. Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 same VW gdzie biało-niebieskie śmigła wole jechać pod namioty nad jeziorko :lol: No wlasnie, bedzie fajnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prokop Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Jak mi nic innego nie wypadnie to lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 jest cięzki orzech do zgryzienia- impra w PL z południowcami lub D choć jest alternatywa 21 w D a 22 z południowcami- ale to nie to samo juz będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 No dobra impreza u pepików też robią fajne zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 No dobra impreza u pepików też robią fajne zloty a od kiedy rothenburg jest w Czechach :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 a od kiedy rothenburg jest w Czechach :?: aj tam czepiasz sie troche sie koledze pomylilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 No dobra impreza u pepików też robią fajne zloty a od kiedy rothenburg jest w Czechach A gdzie on napisał że Rothenburg jest w Czechach ?? Napisał ....{pierwsza myśli w tym zdaniu} No dobra impreza (Rothenburg) - {a druga myśl w tym zdaniu} - U pepików też robią fajne zloty Chyba że ja źle to odbieram :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 bedzie Greman ze swoim e46 i Santino z dare Alpina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 kurna jeszcze pare fotek i polece caly czas walcze z soba czy polska nowa wies czy rothenburg... tazunio nie pomagasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 zagraniczne lepsze ehe trochę mi terminy komplikują ale coś się da zmontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Impreza napewno super. Sam mam chętkę żeby tam wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Hmmm także pomyślę.Wieksza ekipa jedzie do D czy na południe ?? fuck nie mam jeszcze pakietu m i wirusa został tydzień.. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk330d Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ja lece jedzie ktos z okolic ? przyłaczyłbym sie bylo by raźniej na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ja lece Tą Twoją terenówką? Przecież Cię nie wpuszczą :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Podepne sie pod temat. To moze wpadli byscie 10.08.12 na trzydniowy zlocik BMW Freunde Paul's Bauernhof 2012 w rejony Münster ? Jezdze tam od trzech lat. Fajny zlocik u rolnika na posesji. Takie tam swojskie klimaty,trzy dni imprezka :drunk::gril::dance:bmw_beer:bmwsexemofg3: ...zaliczyl bym odrazu swojego pierwszego spota :D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 fotki z dzisiaj https://picasaweb.google.com/115157274582567632221/Rotenburg21Kwietnia2012?authuser=0&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Domyślnie fotki z dzisiaj https://picasaweb.google.com/115157274582567632221/Rotenburg21Kwietnia2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgC LT11JHI_uDpnQE&feat=directlink link nie smiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 tazuniowi, bawarjanowi i sajmonowi się nie podobało jak dla mnie było spoko (tazunio) Kuziem podoba ci się tu? (ja) no spoko jest (bawarjan) tobie to się wszystko podoba, patrz tu koło odkręcają, fajnie nie? :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Po fotkach patrząc to chyba lepiej było w zeszłym roku , czy mi się wydaje ?? :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tak po fotkach to zeczywiscie szlu niebylo. Malo "Germanow" malo "Cultow" jedynie nisko bylo. Masa fur zrobionych na zlepek kolor co mi sie akurat nie podoba. Chyba aut z grupy VW bylo najwiecej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (tazunio) Kuziem podoba ci się tu?(ja) no spoko jest (bawarjan) tobie to się wszystko podoba, patrz tu koło odkręcają, fajnie nie? leże :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 za to jednego Dressa spotkalismy z maloznka na autobanie, powracal do chatki, a slyszalem ze mu motor kleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 leże :lol::lol: no śmiechu było lolol ogólnie jak ktoś nie był nastawiony tylko na germańce to było naprawde ok, ale faktycznie prawie same VW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no śmiechu było lolologólnie jak ktoś nie był nastawiony tylko na germańce to było naprawde ok, ale faktycznie prawie same VW Ja tam z Rushem bylem nastawiony na pelen relax co bylo to ogladalismy :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi