Kosa Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 zamienie na 2x piwo lech 0.6 opony cos tam jeszcze maja dobra para gdyby komus jakas strzelila i potrzebowalby na podmianke na jakis czas [ATTACH]18063[/ATTACH] kontakt pw lub w temacie pisac Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Mój rozmiar na lato ile bieżnika tam jest na oko kolego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 nie mialem suwmiarki ale moze 4-5 jest Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Wziąłbym je ale nie mam jak podjechać w najbliższym czasie do DDZ może ty jeździsz w stronę A4 czy Legnicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 tylko wroc lub ddz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 jezeli jest ktoś zainteresowany, niech napisze w temacie "BIORE" bo mi sie juz PW pomieszały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Jak ktoś mieszka blisko to można je brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 To jak nie ma chętnych to mogę przygarnąć tą parkę , to zarzucę na lato do busa na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 spoko Marcin to dogadamy się na jakiś odbiór razem ze stalą do BMW Corsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Spoko Trzeba jakoś opić strzałę to może jakoś się zgramy :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 :drunk:bmw_beer spoko coś się zorganizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi