TomeQ_22 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 WItam czy wie ktoś gdzie można dostać zawieszenie sportowe obniżające przód -80mm tył -60mm bo nigdzie nie mogę takiego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 chcesz postawić E34 na takiej glebie i co -gapić się na nią?Czy w miarę normalnie użytkować?-60-40 załóż-dopasuj ładne duże kółka i da to ładniejszy efekt niż zabójcze -80 na przodzie w e34.Sorry za małe OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jak masz M50 na pokładzie to przy -80 od razu dokup sobie ze 2 miski olejowe na wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 chcesz postawić E34 na takiej glebie i co -gapić się na nią?Czy w miarę normalnie użytkować?-60-40 załóż-dopasuj ładne duże kółka i da to ładniejszy efekt niż zabójcze -80 na przodzie w e34.Sorry za małe OT. Jak dla mnie nawet i 60/40mm to hardcore. Ja mam u siebie 35/30mm i jestem zadowolony, dobrze leza i dobrze sie jezdzi, ale kazdy lubi to co lubi. 80/60mm to chyba allegro jedynie, chociaz nie wiem czy duzo takich sprezyn do e34 sie znajdzie. Z tego tez monza byloby cos wywnioskowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeQ_22 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 No dobra -60 -40 jest ok i do tego szeroka stal dzięki za opinie tylko teraz gdzie taki zawias dostać bo na allegro tego typu to tylko jakieś jamexy itp a poczytałem że to za dobre nie jest bo potrafią tak zrobić że auto patrząc od przodu stoi wyraźnie krzywo więc jaką firmę polecacię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Wszystko fajnie co piszecie auto ładnie wygląda i w ogóle . Polskie drogi dają nieźle w kość nie dość że zawieszenie wytrzymóje góra 2-3 lata to obniżając zimą czeka wypychanie zawieszonego auta na śniegu. Także dobrej zabawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigerg60 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 jesli szukasz uzywki to Ci chetnie swoja zawieche odsprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi