Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

[ATTACH=CONFIG]18143[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18142[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18144[/ATTACH]Chciałbym się zamienić reflektorami przednimi, ja już nabyłem autko z takimi ale mi nie leżą estetycznie. Reflektory są w idealnym stanie, wszystko działa, świeci, zamienię na lampy również w stanie nienagannym, jak w tytule najlepiej pomarańczowy kierunek, dla zainteresowanych tel. 697850955[ATTACH=CONFIG]18056[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18057[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18058[/ATTACH]

Edytowane przez stoker83
wiecej zdjęć

piotras120682, do qp nie podejda

chyba masz rację, do Qpe jest inny przebieg łuku przy kierunku, chociaż tak jak patrze na te gumki, uszczelki to jest taki zapas ze powinno pasować, ale głowy nie dam

przyglądałem sie zdjęciom na alledrogo i tam są te same zdjęcia dla wersji sedan, touring, compact oraz coupe i cabrio, ale na żywca jednej i drugiej nie miałem okazji porównać

Edytowane przez stoker83

no i nie było chętnych :( juz kupiłem oryginalne boscha soczewki, czekam na pomarańczowe kierunki, jak aura pozwoli bede montował, a te fotoplastikony to alledrogo popchnę, temat wyczerpany, chyba że ktoś chciałby to kupić :lol: to prw

• Ostatnio przeglądający

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...