Georgii Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Arek to było to ? stukało ci w kolumnę ? Arek ja nie przepłacam i zakładałem to: Wahacz przód górny lewy BMW 5 E39 E-39 2 LATA GW (2052265311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. myślę,że na Polskich dziurach i tak padnie każdy wahacz A to także niemiecka firma i sprzedają tego dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ja też używam lemfordera - na bezpiczeństwie nie ma co oszczędzać, a jak wiadomo BMW do wolnych nie należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Georgii a ile ci taki wahacz wytrzymuje na naszych drogach??? a co do koloumny to kurde nie to nie wiem co to moze być to puka wtedy jak sie rozgrzeje jak jest zimny to jest ok troche sie silnik tylko nagrzeje i juz jest ten dzięk to przypomina kawałek oderwanego plasiku co pod wpływem drgań auta obija sie o coś jak auto jest na wolnych obrotach a jak jade i przyśpieszam to dzwięk sie nasila moze teraz jaśniej wytłumaczyłem bo nie wiem jak to inaczej opisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Arek jak na razie mam kilka miesięcy ale jestem zadowolony bo cena dobra a i gwarancje ma 2lata więc myślę,że swoje wytrzyma dam znać jak będę znów wymieniał.A co do stukania miałem podobne objawy co ty przy przyśpieszaniu chrubotało-stukało mocniej potem cichło ja ci mówię sprawdź wąż idący obok bagnetu od oleju on może się odczepić z zaczepu i stukać ci jak u mnie o kolumnę a też myślałem że pompa siada od wspomagania i inni tak mówili też ale to kosztowało mnie dwie opaski-tyrytytki dwie bo dla pewności złapałem na dwie happy_bmw Aha Arek dojdziesz tam aby to zaczepić na opaski tylko z kanału tak dla informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A płyn wymieniałeś, to pierwszy krok do eliminowania kolejnych przyczyn, uwierz mi, że często pomaga. W zasadzie powinno wymieniać się go co max. 3 sezony, ale jak znam życie nikt tego nie robi, a goście w serwisach z lenistwa powiedzą, że płynu się nie wymienia, że jest dożywotni. BZDURA TOTALNA, wszystko ulega zużyciu, to jest olej i z wiekiem traci swoje właściwościhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 tomasso12 prawdę mówisz nie wymieniają najczęściej od wspomagania,hamulcowego a to ważne płyny są ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Georgii nic tam mi sie nie odczepiło wydaje mi sie ze moze to być przekładnia bo jak nią ruszam to dzwięk ustaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 moze ktoś wie jak sie sprawdza przekładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi