Arek1985 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 witam jestem właścicielem bmw e39 528i automat i mam mały problem w czasie jazdy w środku słychać dziwny dźwięk wydostający się z kierownicy takie bzzyczenie jest silniejszy w czasie wbicia biegu ale ustaje poprzez leciutkie skrecenie kierownicy tak samo dzieje sie na luzie ale ciszej to słychac no i w czasie jazdy słychac go juz fest z poczatku wydawało mi sie ze to wentylator o cos leciutko haczy ale to niestety nie to a i jeszcze jedno jak mam na postoju auto odpalone i słysze te bzykanie i jak poruszam autem to ono tez ustaje w czasie ruszania potem znowu bzyczy wiecie moze co to jest???? nie bedzie to czasem zawieszenie bo mam do wymiany 2 dolne wachacze pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 najprawdopodobniej pompa wspomagania ci siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 a nie wiesz jak to sprawdzić zeby być pewnym ze to pompa a i jeszcze jedno to sie pojawia dopero jak auto sie rozgrzeje na zimnym tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 skręć kierownicą,na postoju,na maksa,w lewo,prawo,powinno być cicho,jak buczy,skrzeczy-to pompa,ale na początek,wymieniłbym olej wspomagania,tyle,że,kup więcej,i ze dwa razy przepłukaj układ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 właśnie jak kręcę to chodzi cicho ustaje wtedy te brzęczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 no ale na maksa daj i potrzymaj tak,i cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 cicho tylko obroty leciutko spadaja jak skręcam na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 a nie bedzie to cos z zawieszeniem moze jakies wibracje ida i przez to jest ten dzwięk słyszany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 no to raczej nie pompa,troche zawile to wytłumaczyłeś:wink:,to zrób to zawieszenie,i jeśli nie zniknie,to szukaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 zamówiłem juz na allegro do końca tyg powinienem to zrobić oby to było to dzięki za zaangażowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Arek a zobacz czy wąż od wspomagania czy klimy idący przy kolumnie kierownicy nie obija się o nią bo mógł wypaść z zaczepu i wystarczy go na opaski gdzieś wyżej złapać i będzie okej znam parę takich przypadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 ok sprawdze to jak dostane zawieszenie to wtedy wjade na kanał i zobacze co bedzie tego przyczyną mysle ze do konca tyg bede wiedział wtedy napisze co było tego przyczyna pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Po mojemu to pompa... A patrzyłeś czy masz płyn do wspomagania w zbiorniczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 U mnie było tak,że myślałem pompa siada ale świeży olej mobil 220,i trochę nie wierzyłem i kolega szukał też i nic.Ale po trudach udało się namierzyć rurkę metalowo-gumową,która idzie tam blisko i spadła z zaczepu i waliła o kolumnę kierowniczą i każdy mówił wymień pan pompę...Obeszło się bez wymiany Jakbyśmy mieli od razu wszystko wymieniać to bankrutami byśmy byli przez nasze auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 mam płyn jutro będę wiedział co było nie tak na kanał bede wjeżdżał to napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 tylko wypłukaj układ,sama wymiana na nowy nie wiele da,osad zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 dokładnie georgii a powiedz mi używałeś kiedys zawieszenie febiego nie wiesz moze jak rozróżnić podróbkę od orginału??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 dokładnie georgii you talkin to me ? :-P jeśli tak,to ładuje lemfo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 i jak zadowolony jestes z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 nooo,z lemfordera jak najbardziej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 a pamietasz moze ile za dolne przednie płaciłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 uuu panie,to drogie rzeczy są,a tak poważnie,to zawias lemfordera,chyba najlepszy LEMFORDER WAHACZ PRZÓD DOLNY PRAWY BMW 5 E39 TANIO (2022359913) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 moze i tak ale znajomi zakładali lemfordera i przeszli na febiego bo podobno po takim samym czasie do wymiany sa i nie oplaca sie przepłacac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 każdy robi jak uważa,pytałeś-odpowiedziałem,bmw jest takim typem,co np.czujniki ABS,wałków....lubi tylko ori,więc i w zawieszenie nie ma co mu żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 zobaczymy jak nie bede z nich zadowolony to nastepnym razem spróbuje lemfodery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi