Kaffert Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Sorki ja nie zuawazylem, ze Ty masz E34 No pewnie to przez to, ze bardzo malo osob ma takie klasyki i ktos pozmyslal jak uslyszal od kolegi moze dopisz sie tam i uswiadom ludzi hehe Chris nie cwaniakuj masz za duży motóór ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Kaffert jak dwa Nasze do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Kaffert jak dwa Nasze do kupy nooo ;D hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 według tej stronki to średnie jak się nie ciśnie to jest w miarę poprawne w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Powiedzcie mi ile wam pali silnik 2.2 170 koni w trasie? Jadę nad morze w lipcu i chcę zrobić kalkulację ale nie mam pojęcia ile spali bo auto jak wiecie mam od kilku miesięcy. Dodam że max prędkość to 130 na temp będę uzyskiwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Zobacz na raporty spalania na autocentrum.pl ...a tak sobie z nudów siedzę na Tapatalku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Zobacz na raporty spalania na autocentrum.pl ...a tak sobie z nudów siedzę na Tapatalku... Tzn? bo nie wiem gdzie tego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Powiedzcie mi ile wam pali silnik 2.2 170 koni w trasie? Jadę nad morze w lipcu i chcę zrobić kalkulację ale nie mam pojęcia ile spali bo auto jak wiecie mam od kilku miesięcy. Dodam że max prędkość to 130 na temp będę uzyskiwał Moim 2.5 192km najniżej zszedłem do 7,2 w de. A więc u Nas powinieneś zmieścić się w 8l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ja mam 2.2 w e60 i na autostradzie w tempomacie spokojnie 8 literkow. Zwazajac na polskie drogi (malo autostrad) moze Ci spalic troche wiecej. Licz 9l/100km Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Teo jest kilka czynników prędkość z jaką będziesz jechał,z klimą czy bez,jak auto będzie załadowane(ile osób-bagaż). Jak będziesz miał auto załadowane i klimę właczysz bez problemu zmieścisz się w 10L/100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Teo jest kilka czynników prędkość z jaką będziesz jechał,z klimą czy bez,jak auto będzie załadowane(ile osób-bagaż).Jak będziesz miał auto załadowane i klimę właczysz bez problemu zmieścisz się w 10L/100km. Raczej bez klimy ale mozliwe ze w 4 osoby + bagaznik Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Przeciez ta klima az tak nie ciagnie Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Przeciez ta klima az tak nie ciagnieWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Niby klima 0,5l/100 podnosi spalanie. Liczę że cały bak to około 350 zł i na nim powinienem zrobić 600 parę kilometrów. Nad morze mam 470 km w jedną stronę. Szacuje 500 zł w 2 strony na zupę. Człowiek przesiadł się z dizla na benzynkę i nie moge się odszukać heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Niby klima 0,5l/100 podnosi spalanie. Liczę że cały bak to około 350 zł i na nim powinienem zrobić 600 parę kilometrów. Nad morze mam 470 km w jedną stronę. Szacuje 500 zł w 2 strony na zupę.Człowiek przesiadł się z dizla na benzynkę i nie moge się odszukać heheheh Załóż gaz i po sprawie. Nawet jeżeli 0,5l na 100km to ledwie 5l na cały dystans,a więc tragedii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 A to prawda :rolleyes: ja tez z n47 na m54 i booolalo dopoki sie nie przyzwyczailem Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Załóż gaz i po sprawie. Nawet jeżeli 0,5l na 100km to ledwie 5l na cały dystans,a więc tragedii nie ma Nie opłaca mi się gazu, nad morze jadę raz w roku a a swoim mieście spalam pół baku na miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayesha Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Przymieżam się do zakupu nowych amorków, i szukam szukam i niewiem co wybrać... pytanie jakie ? nie chce żadnej lipy, bo jak wymieniać to porządnie. W Vin wyszlo ze zawiesznie jest takie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Przymieżam się do zakupu nowych amorków, i szukam szukam i niewiem co wybrać... pytanie jakie ? nie chce żadnej lipy, bo jak wymieniać to porządnie. W Vin wyszlo ze zawiesznie jest takie : Zdecydowanie nie ten dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel80 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Moim 2.5 192km najniżej zszedłem do 7,2 w de. A więc u Nas powinieneś zmieścić się w 8l Mi pali taki jak Twój 8:) Ale ja nie jezdze ekonomicznie tak bardzo Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Daniel80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pylers Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Mi moja betka w mieście chleje tyle że szok na trasie ledwo 9 l a w miescie nawet do 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koril12 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 No wiesz, zależy jak kto jeździ Jeden spali 10l a drugi 20l _________________________________ Optyk Koło - profesjonalnioptycy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 A mi spali ile wleję lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 A mi spali ile wleję lolol To coś dużo Ci pali, podepnij pod kompa :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 widzę że kolejne mity powstają na temat spalania 2,5 (192) mi na benzynie w mieście bo głównie tam się poruszam ciągnie 14-19, teraz mam podtlenek i więcej tras ale też bez jakiejś przesady i wcina 13-18 i chyba nie jest to oszczędna jazda. Mój brachol raz mnie wiózł bo byłem na lotniczym paliwie i Wrocław-Wołów spalił (na resecie pomiaru) ok 8 litrów. Byłem w szoku ale nie był to ciotastyle tylko normalnie jechał wyprzedzając itp. Zaznaczam że to automat więc bracholowi postawiłem berczanka za oszczędności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 widzę że kolejne mity powstają na temat spalania 2,5 (192) mi na benzynie w mieście bo głównie tam się poruszam ciągnie 14-19, według kompa te pomiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi