rush Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 co wyszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 auto odpuszczone...historia servisowa pokazala ze nie warto... Napisz o co kaman bo może ktoś się nad nim zastanawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 obroty wedlug mnie jak najbardziej normalne , obroty na jalowym to jest zakres 800-850 i to sa normalne obroty ja mam ok 820 +/- 2-3 , odczytane z live data:) i powiedz co z ta historia serwisowa nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 auto w pierwszy rok przejechalo 50000km, potem slad sie urywa... dziwne, aby nowe auto nie bylo servisowane pewnie dostal strzala w tyl i stal gdzies na szrocie puki go nie wyklepali na e46, przebieg moze byc nawet oryginalny jesli tak sie stalo :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed1 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 to ze strzałem w tył to błędna teoria ,wszystkie elementy przy kupnie sprawdzałem czujnikiem lakieru ,ktoś tam miał dobre oko prawy tylny błotnik malowany do rantu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed1 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 posiadam dokumentu na 86 000 km z 16.04 .2008 prześle zainteresowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Widuje te auto na mieście ,tak jak już wspomniano zawsze czyste i błyszczące z tego co wiem to nic nie było w nim robione ,gość zawsze ma ładne BMW na pewno auto jest w dobrym stanie . Chciałbym mieć takie autko to ze strzałem w tył to błędna teoria ,wszystkie elementy przy kupnie sprawdzałem czujnikiem lakieru ,ktoś tam miał dobre oko prawy tylny błotnik malowany do rantu posiadam dokumentu na 86 000 km z 16.04 .2008prześle zainteresowanym lolol .... rozwaliło mnie to .... tak ciężko przyznać się do swojego auta ?? :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ... rozwaliło mnie to .... tak ciężko przyznać się do swojego auta ?? heh śledziłem temat no proszę a tu taki podstęp :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed1 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 lepiej pózno niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 lepiej pózno niż wcale Jasne, jak walic w hooja to do końca. Typowy handlarz, bajer i ściema. Osobiście po tym Twoim występie nawet żarówki bym od Ciebie nie kupił, nie mówiąc już o samochodzie :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 to się nadaje do działu z Humorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Rzeczywiscie.. Gosc pewnie sie boi, ze teraz nikt autka nie kupi Od takiego klamczucha bym nie bral fury.. Edytowane 31 Stycznia 2012 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 hehe kabarecik Maxbimmer przedstawia :lol: Auto z Polkowic:mrgreen: heh można był by tak nazwać ten temat :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 :lol::lol::lol: haha konkret :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Moze zapomnial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Panowie nieprzesadzajcie tez... fakt, ze gosc mogl odrazu powiedziec / pokazac o co chodzi ale to nieznaczy, ze auto jest trefne. Podobna sytuacje mielismy jak szukalismy compacta dla Edki. Gosc powiedzial ze byl lekko blotnik uszkodzony a lakietnik fest fuszere odwalil i wygladalo jak by ktos tyl przespawal. Na drugi dzien dostalem zdjecia auta zaraz po sprowadzeniu i jak wygladalo. Szczerze do tej pory nam go szkoda Powodem najprawdopodobniej jest mentalnosc ludzi tzn. nie bity, maly przebieg itd itp. Potencjalny klient (laik) woli cos takiego uslyszec jak "byl robiony tyl". Akurat my wolimy wiedziec odrazu co jest nie tak z fura bo przy konkretnych ogledzinach napewno dojzymy co bylo robione, ale w dalszym ciagu nie dyskwalifikuje to auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Nem ale to nie o to chodzi , bo w sumie auto wygląda w miarę normalnie na fotkach Tylko rozwalające są komentarze sprzedającego .... że to nie jego auto , ja wiem że reklama dźwignią handlu ale po co narażać się na żartobliwe komentarze opisując własne auto ... "chciałbym takie mieć " :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 "chciałbym takie mieć " To bylo mistrzowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Tutaj chodzi o jedna zasadnicza sprawe, ze traci sie zupelnie (przynajmniej ja) wiarygodnosc do kolesia, ktory niby tu ze widuje ten samochod, ze wlasciciel ponoc dba, ze chcialby miec kiedys taki samochod....a pozniej wychodzi, ze caly czas jechal bajere i ze to jego fura. W tym momenice wiadomo, ze powie ci byle co, bylebys samochod od niego wzial (niezaleznie od tego czy samochod jest w dobrym czy zlym stanie). Gdyby od razy wjechal w ten temat z tekstem " Witam panowie, ja jestem wlascicielem tego samochodu. Jezeli macie jakiekolwiek pytania to walcie smialo i postaram sie odpowiedziec...sratatata.." to gwarantuje ci, ze reakcja bylaby zupelnie inna i byc moze nie jeden bylby zainteresowany tym samochodem z silnikiem od kosiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Cytat Napisał Mordulec Zobacz post"chciałbym takie mieć " To bylo mistrzowskie No do tego mniej wiecej zmierzalem, ze gosc powinien jasno sie okreslic tutaj a nie ladowac tego typu teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed1 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 fakt mogłem jasno się określić o co chodzi ale wiem po sobie jak dzwonie w sprawie auta i słyszę ze coś było robione jakaś ******ła to w zasadzie odpuszczam.Z tym nadkolem śmigałem pół roku bo wiedziałem jak go pomaluje i będę chciał sprzedać to urodzą się dziwne historie z kosmosu typu "pewnie była walona w tył i klepali ją na e46":) ,nie wytrzymałem pomalowałem bo mi auto szpeciło.W sumie jak by nie ten komentarz który zacytowałem bo bym nie odpisywał .Zasada jest taka kto nie zobaczy na żywo ten się nie przekona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Myśle że kolegom chodzi bardziej o to że jesteś nieuczciwy wobec nas, bo walisz tani bajer że chciałbyś mieć takie autko niż to że błotnik był pogięty, jeśli byłbyś szczery od początku takie rzeczy są przecież do przyjęcia. A teraz chodzi o stracone zaufanie już na starcie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) Powodem najprawdopodobniej jest mentalnosc ludzi tzn. nie bity, maly przebieg itd itp. Potencjalny klient (laik) woli cos takiego uslyszec jak "byl robiony tyl". Akurat my wolimy wiedziec odrazu co jest nie tak z fura bo przy konkretnych ogledzinach napewno dojzymy co bylo robione, ale w dalszym ciagu nie dyskwalifikuje to auta. fakt mogłem jasno się określić o co chodzi ale wiem po sobie jak dzwonie w sprawie auta i słyszę ze coś było robione jakaś ******ła to w zasadzie odpuszczam.Z tym nadkolem śmigałem pół roku bo wiedziałem jak go pomaluje i będę chciał sprzedać to urodzą się dziwne historie z kosmosu typu "pewnie była walona w tył i klepali ją na e46":) , AMEN , od dawien dawna to mowie ze tak wlasnie jest , rant zagiety odrazu be , ale jak ktorys z Was ma stluczke to nic sie nie stalo , dla mnie dziwne podejscie . tez stracilem zaufanie do "speed1" - od razu mowie to nie jest zaden moj kolega , nigdy na oczy nie widzialem , ale podszedlbym do auta MEGA ostroznie ale na pewno jakbym byl na kupnie z auta bym nie zrezygnowal aby je obejrzec , troche jest nie jasnosci ale jest kilka rzeczy ktore mozna zweryfikowac i ew przychylic sie do wlasnego zdania albo do zdania sprzedajacego zapewniajacego ze faktycznie auto ma tyle przelatane ile ma. Edytowane 3 Lutego 2012 przez Mazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi