tazunio Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 BMW 320 BMW 320D*M-PAKIET*XENON*CARBON, 2005r., 2000cm3, 150 KM - otomoto.pl ktos od nas ? wiecie cos o niej? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ja jej nie kojarzę. Może Danio albo Miras pomogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 więc tak:) widziałem te autko kilka razy na mieście gość widać że normalny i szanował autko bo zawsze śmigało czyściutkie musiał bym zadzwonić i podskoczyć aby oblukać co i jak to Ci w tedy przekazał grubsze informację chyba że już nie aktualne :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 auto dla "rodziny", poproszę jeszcze Kevina aby sprawdził historię servisową na razie dzięki za pomoc pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jutro jestem w DPL więc jeśli zależy Ci na obejrzeniu auta - numer masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 zadzwoń jak będziesz - postaram sie przeprowadzić Cię po firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 i jak autko ?? sprawdzałeś coś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Ładna,ale na zdjeciach widac robione dwa tylne błotniki.. ale dajcie znac jak na zywo ocenicie czy sie nie myle... hmm prawy na bank nawet zle linia pociagnieta szpachlą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Taz, trzeci do kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 (edytowane) odpuscilem na razie temat bo z braku czasu moze na weekend podskocze woz do kolekcji btakuje mi jeszcze e36, e21 itd. a tego moja Pani nie zniesie lolol Kevin, w wolnej chwili moglbys sprawdzic VIN ? Edytowane 25 Stycznia 2012 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 I E90 i F30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 odpuscilem na razie temat bo z braku czasu moze na weekend podskocze woz do kolekcji btakuje mi jeszcze e36, e21 itd. a tego moja Pani nie zniesie lolol Kevin, w wolnej chwili moglbys sprawdzic VIN ? Same 3er widze, skus sie na jakas porzadna 5er V8. Raz wsiadziesz to sprzedasz swoje trojeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Same 3er widze, skus sie na jakas porzadna 5er V8. Raz wsiadziesz to sprzedasz swoje trojeczki zobaczym jak to bedzie cz cenami paliw po protestach... licze na 1,50zl za litr E98 :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Same 3er widze, skus sie na jakas porzadna 5er V8. Raz wsiadziesz to sprzedasz swoje trojeczki Albo idź po całości 7er i V12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 (edytowane) dziś myłem sobie autko na myjni i akurat podjechał gościu tą trójką i tak- autko wygląda z zewnątrz na nie bite by najmiej nie widać żadnych różnic pomiędzy elementami ani jakiś szpar dziwnych właściciel zapewnił że nie bita szkoda że nie miałem miernika do lakieru to bym wiedział od razu jaka jest prawda zero jakich kol wiek rys czy wgnieceń jedynie na masce są odpryski od kamyczków i pod grillem pojawił się rudy to mnie zdziwiło no i środeczek jak dla mnie miodzio od razu chciałem mu za***ać podsufitówke i fotele:-P:-P:-P:-P szkoda że kiera nie ma multi opcji welur na siedzeniach był w ładnym stanie, historia tego autka była taka że było sprowadzone z skąd to zapomniałem hehe :lol: ma ponoć przejechane 128 tyś. nie wiem czy to rzeczywisty przebieg trzeba było by sprawdzić gość zapewnia że nie było bite ani malowane niedawno wymieniał pasek i jakąś rolkę ponieważ autko przekroczyło 120tyś hymmm co jeszcze aaa rzuciłem oczkiem jeszcze pod maskę wszystkie spawy zróbki wyglądają na ori nie ma jakieś rzeźby. To tyle co mogę Ci powiedzieć o aucie jeśli chcesz coś więcej wiedzieć napisz, ja wtedy zadzwonię do gościa umówię się z nim i zrobię jazdę testową, zaglądnę w książkę jeśli posiada i ktoś na forum niech Ci sprawdzi historię serwisową. To tyle z mojej strony:-P A i jeszcze jedno cena jest troszkę duża :-P fajnie bo ma m- pakiet czarny sufit kubły w welurze ale brak mulit na kierownicy brak 4 szyb w elektryce brak navi bo za tą cenę można dobrze wypasioną znaleźć. Edytowane 25 Stycznia 2012 przez DANIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 to normalne,że 2D ma tak wysokie obroty na jałowym :?: [video=youtube;tidfn96k4jE]http://www.youtube.com/watch?v=tidfn96k4jE&context=C3e6001cADOEgsToPDskLe Urr-iS3fN15zjxdNbO0p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 minimalnie za wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Podaj VINo, prawy tylny błotnik na bank, nawet inny odcien jest. Moze nic groznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 aaa no rzeczywiście jest inny odcień na jednym ze zdjęć nie zauważyłem tego jak oglądałem szkoda rzeczywiście że nie miałem miernika byśmy wiedzieli od razu co jest grane i czy warto robić kilometry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed1 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Widuje te auto na mieście ,tak jak już wspomniano zawsze czyste i błyszczące z tego co wiem to nic nie było w nim robione ,gość zawsze ma ładne BMW na pewno auto jest w dobrym stanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 skus sie na jakas porzadna 5er Raz wsiadziesz to sprzedasz swoje trojeczki Amen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Widuje te auto na mieście ,tak jak już wspomniano zawsze czyste i błyszczące z tego co wiem to nic nie było w nim robione ,gość zawsze ma ładne BMW na pewno auto jest w dobrym stanie . przyznaj się że to twoje autko:) hehe :4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 przyznaj się że to twoje autko hehe ha ha:D ciekawe czy faktycznie:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed1 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Chciałbym mieć takie autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 auto odpuszczone... historia servisowa pokazala ze nie warto... a co do 5er, to Kevin moze zaswiadczyc, siedzialem i ogladalem e39 moze z 2minuty, nie moja bajka co innego e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi