maltarn Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 po akcji miło było wziąć w tym udział. Było w nas dość dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Koledzy gratuluje akcji widzę że naprawdę Polacy się za akcje wzięli bo w wielu miastach zrobili to co Wy na A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 mam nadzieje ze po tej akcji nasz wspaniały rząd przemyśli sprawę i się opamięta bo inaczej trzeba będzie powtórzyć protest do skutku<bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 REWOLUCJA i tak jest nieunikniona .... trzeba zrobić powtórkę z rozrywki. Ale najważniejsze , że po tej akcji widać że jednak ludzie potrafią się zjednoczyć w słusznej sprawie i o to chodziło uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Jesteśmy z Was dumni, jak będziemy w kwietniu na chwilę a będzie taka akcja to dołączamy na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Piernicze. Wlasnie przeczytalem artykul o ACTA i jeszcze szerzej mi to otworzylo oczy, ze ten rzad nas wali na lewo i prawo. Niewiarygodne, jak to wlasny rzad moze traktowac swoich wlasnych obywateli jak smieci. Mimo tego ze mowilem ze taka forma protestu jest bezsensu, napewno nie odpucszcze nastepnego razu. Widze ze nie ma innej opcji, trzeba tych bydlakow traktowac takim samym kijem jakim oni nas traktuja... :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 A w Ostrowie polecialo kilka mandatow i z tego co wiem jeden wniosek do sadu widac kto po czyjej stronie stoi, dodam, ze cala akcja przebiegala spokojnie wiec nie wiem skad te kary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Czechu - w telewizorni mówili, że mandaty się posypały za jazdę pod wpływem (to jeszcze rozumiem) i za utrudnianie ruchu. Tyle, że ja telewizji nie wierzę ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 coś gadali że na podwójnym gazie paru jechało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 w Zgorzelcu naroblismy zamieszania przez 55 minut przedarlo sie moze z 15 samochodow do przodu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 A w Ostrowie polecialo kilka mandatow i z tego co wiem jeden wniosek do sadu widac kto po czyjej stronie stoi, dodam, ze cala akcja przebiegala spokojnie wiec nie wiem skad te kary CZechu my na A4 w razie zatrzymania mieliśmy się odpowiednio tłumaczyć by utrudnić ocenę sytuacji przez policję i uniknąć przez to wypisania mandatu. Policja na całym odcinku A4 jak i przy dojazdach muszę przyznać ,że cąłkiem ładnie się zachowała. Połapali paru idiotów wyprzedzających awaryjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 CZechu my na A4 w razie zatrzymania mieliśmy się odpowiednio tłumaczyć by utrudnić ocenę sytuacji przez policję i uniknąć przez to wypisania mandatu.Policja na całym odcinku A4 jak i przy dojazdach muszę przyznać ,że cąłkiem ładnie się zachowała. Połapali paru idiotów wyprzedzających awaryjnym Dziki bo wśród policjantów tez są ludzie którzy mają serdecznie dość polityki i złodziejstwa w tym kraju i pewnie się cieszą ze ktoś głośno mówi nie:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 W Kaliszu chcieli wlepiac mandaty, to podobno wszyscy wyszli z samochodow, pootwierali maski i powiedzieli, ze awaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Powtórka z rozrywki co dwa miechy takie akcje może ktoś w końcu zauważy twojepaliwo.pl • Zobacz wątek - PROTEST 24.03.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No i słusznie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 W DDZ zbiórka pod TESCO tak jak ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Tym razem jadę z wami na A4 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Słusznie, ale tak jak na tamtym forum pisali, trzeba zablokować urzędy (chociaż ich parkingi), dobrze by było w Warszawie na Wiejskiej zablokować co się da, bo inaczej to te pajace mają w dupie protesty skoro im życia nie utrudniają. W każdym razie, rzeba głośno i wyraźnie oświadczyć, ze to ostatnia szansa dla rządu, jak nic nie zrobią z cenami paliw to niech zapomną o Euro 2012 i tyle. Na Euro zablokować dojazdy do każdego stadionu i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 kolega Patryk , dobrze mowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ja gdzieś w Lubuskim albo Zachodniopomorskim się dołączam do protestu-ale gdybym nie wyjeżdżał to tak jak i 28.01. waliłbym do Brzegu i na A4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Najlepiej jakby protest zrobić np w pierwszy dzień tygodnia w poniedziałek i to na wiejskiej w stolicy to by coś dało w weekend jak zablokujecie to krzywdy nikomu nie robicie więc dlatego strajk nie poskutkował...Polecam w tygodniu zrobić i najważniejsza sprawa blokować obwodnice i expresowe i autostrady a ludzie z wawy niech blokują wiejską wtedy będzie jakiś sens...Ale bądźmy dobrych myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jestem za jeszcze parę takich akcji to się Tusk opamięta:confused:lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ostatnio chcąc nie chcąc dołączyłem się za Kołaczowem, gdy jechałem z synem na zajęcia, cieszę się że tym razem nie musiałem jechać do szpitala z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 No dobra,ale tak generalnie: czy wierzycie ze ten protest cokolwiek da i będziemy meili niższe ceny? Z tego co słychać dookoła,to mają być wyższe,wieć czy protest obejmujacy cały kraj,który do tej pory nie dał skutki ma uzsadanienie i faktycznie coś sie ruszy? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Czy to coś da ? jeśli Polacy się zjednoczą to da !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi