jokeymiras Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 fotochromatyczne lusterka sa niczym :mrgreen: z przyciemnieniem szyb jezdza za mna nieraz cioty ze zle ustawionymi swiatlami czy nawet pajace na dlugich i nie przeszkadza to wcale a jak sie przesiadam do innego auta to tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Znam ten temat dlatego ogarnialem u siebie fotochrom kwestia pozostala to tylko skladanie tych lusterek, ale skoro tak ma byc to pozostaje mi cieszyc sie wynalazkiem Moze to pisalem, ale powtorze dla nastepnych, jesli nie dzialaja Ci fotochromy tak jak powinny to sprawdz czy nie masz zaciagnietej rolety z tylu bo ona ogranicza widocznosc czujnika i fotochromy nie sciemniaja sie wlasciwie wiec jesli jestes w nocy w trasie zwin rolete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 fotochromatyczne lusterka sa niczym z przyciemnieniem szybjezdza za mna nieraz cioty ze zle ustawionymi swiatlami czy nawet pajace na dlugich i nie przeszkadza to wcale a jak sie przesiadam do innego auta to tragedia Takie szroty od razu laweta i złom , albo wysokie kary jak na zachodzie. Jeden czy drugi kupi chińskie wynalazki al'a xenon, ma źle ustawione światła na tzw. oko i wali po gałach innych a sam wielkie g... widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Oj to jak wracam ok 22 pod Legnicą to co 5 auto mnie razi bo ma lampę jedna w niebo... A a`la kenony to już całkiem przegięcie wsadzą do jakiegoś golfa 2-3 do zwykłej lampy i rażą jak cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 wsadzą do jakiegoś golfa 2-3 do zwykłej lampy i rażą jak cholera Popieram, sam dużo jeżdżę, praca i prywatnie, często nocami. Dziwi mnie tylko, że nasze władze na drogach czepiają się pierdół, a za takie coś nawet nie reagują. Byłem parę razy świadkiem, jak przede mną oznakowany radiowóz nawet nie zareagował na źle ustawione światła ( jedno waliło po oczach, drugie gdzieś na boki ) ostatnio na wylocie Olsztyna dobrze po 23-ciej, więc na pewno to widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konar Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Z tymi lusterkami składanymi to fakt, że nie przylegają do karoserii tak jak by się chciało. U siebie mam ten sam problem, cały czas myślę, że coś się w nich zaciera lub po prostu blokuje. Mały luz w lewym po rozłożeniu (trzeba wypchnąć ręką do oporu).. Może to i denerwujące, ale można się do tego przyzwyczaić, nie zaprzątać sobie tym głowy. Choć jak wsiadam do auta mojej żony (innej marki) to składają się one idealnie po każdej stronieuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi