kojakoss Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Siema mam pytanie ile mnie bedzie kosztowac blow off do mojej bety i czy ciezko wstawic go czy mozna to samemu czy trzeba ingerencji mechanika ? i jakie koszta wstawienia ewentualnie moga byc ?? z góry dzieki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Blow Off w grzechotniku nic ci nieda poza efektem dzwiekowym Samemu tego nieogarniesz chyba, ze jestes elektronikiem i sobie polatasz co tam trzeba. Generalnie disle niemaja przepustnicy, ktora mogla by sterowac zaworem. Potrzebna jest elektronika, ktora bedzie za to odpowiadac a niebedziesz mial spadkow mocy. Jak sie niemyle pare lat temu TDSerek mial kogos z Wrocka co ogarnial ten temat i jak dobrze pamietam koszt byl cos kolo 500zl z zaworem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojakoss Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Blow Off w grzechotniku nic ci nieda poza efektem dzwiekowym Samemu tego nieogarniesz chyba, ze jestes elektronikiem i sobie polatasz co tam trzeba. Generalnie disle niemaja przepustnicy, ktora mogla by sterowac zaworem. Potrzebna jest elektronika, ktora bedzie za to odpowiadac a niebedziesz mial spadkow mocy. Jak sie niemyle pare lat temu TDSerek mial kogos z Wrocka co ogarnial ten temat i jak dobrze pamietam koszt byl cos kolo 500zl z zaworem. 500 zł to nie dużo wlaśnie mi chodzi o sam efekt dzwiękowy TDSserek mówisz jak go znalesc tutaj teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 lipa straszliwa [video=youtube;RFken2vybZg] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojakoss Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 pawelo czemu lipa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi