aro Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam Mam zamiar założyć osłony silnika i skrzyni (zamienniki z allegro) ale nie wiem jak je zamontować czy na śrubki czy na zatrzaski(kołki rozporowe) też z allegro.czy ktoś wie gdzie szły śrubki a gdzie kołki.W chwili obecnej nie mam pod silnikiem zadnej osłony a to jak czytam nie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 (edytowane) u mnie,wszędzie idą takie wkręty,nie wiem jak to fachowo się nazywa,ale żadnych kołków nie ma,same wkręty(napewno przy silniku,a w skrzyni na 99%) ale znajdź na realoem swoje auto,masz tam ładnie opisane,tu na moim przykładzie https://www.bmwautoparts.net/pl/katalog/czesci/51_2427/gt01266/0/0/0/0/0/kana-powietrza Edytowane 20 Stycznia 2012 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ja szukam ale oryginału osłonę skrzyni chętnie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 A ta oslona to nie jest jako jeden element od zderzaka, az po skrzynie? Bo sam szukam do siebie srodkowej czesci, a powiedzieli mi, ze to jest wszystko razem ( jestem w niemczech i nie mam jak spojrzec czy srodek byl wylamany czy brakuje go poprostu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 jedna osłona jest pod silnikiem,a druga pod skrzynią,jeśli o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ostatnio sciągałem osłony, i wymieniałem oslone silnika (popękana od niskiego zawieszenia) wszystkie były przykręcone na sruby (wkręciki) i sa 2 osłona silnika, skrzyni. Orginalną mam od skrzyni to jest wylozona jeszcze specialna gąbką. Od silnika zamiennik, ale specialna do m-paku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Obudowy pod silnikiem wkręcane są na specjalne śruby ślimakowe. Nie wspomniałeś kolego, jakie to BMW. Z autopsji wiem, że obudowy z allegro nadają się do pierwszego kontaktu np. ze śniegiem. Ogólnie tworzywo jest kiepskiej jakości, chińszczyzna. Lepiej kupić używkę, przynajmniej masz pewność, że to oryginał. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Obudowy pod silnikiem wkręcane są na specjalne śruby ślimakowe. Nie wspomniałeś kolego, jakie to BMW. Z autopsji wiem, że obudowy z allegro nadają się do pierwszego kontaktu np. ze śniegiem. Ogólnie tworzywo jest kiepskiej jakości, chińszczyzna. Lepiej kupić używkę, przynajmniej masz pewność, że to oryginał. happy_bmw Ja również jestem za oryginałem i poszukuje pod skrzynie całej używki od 523 benzyna manualna więc jakby ktoś miał poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi