Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. stoker83 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Po wielu próbach znalezienia oryginalnego opisu skrzynki bezpieczników dla mojego auta (nie wiem czy takie w naszym języku wogole powstały, może i tak) stwierdziłem że zadam sobie trochę trudu i naskrobie taką w języku polskim identyczną z oryginalną, koniec z karteczkami czy przyklejanymi świstkami. Ja akurat miałem po włosku więc zanim cokolwiek znalazłem to :bag:. poniżej obrazek do zassania dla każdego, wystarczy sobie to druknąć jakims offsetem na folii i przykleić w odpowiednim miejscu, plik jest w wymiarze zbliżonym do ori, ja zrobiłem i wygląda gites, w końcu wiem co jest gdzie. [ATTACH=CONFIG]18022[/ATTACH] pozdro i polecam 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Super sprawa do przyklejenia na pokrywce Dobra robota - piwko dla Ciebie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Mi tez się przyda dobra robota :drunk:należy się piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 dobra robota przyda się na pewno, jakiś czas temu też nosiłem się z takim zamiarem, ale czasu brakło i chęci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 A czy jest jakaś różnica midzy dieslem a benzyną w tych bezpiecznikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 tez się nad tym zastanawiałem, trzeba by było porównać, akurat nie miałem okazji obejrzeć skrzynki w dieslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam kolegów ja coś takiego posiadam ale do e39 jakby ktoś chciał to dawać maila mam jeszcze programowanie kluczyka,jakie żarówki oryginalnie idą do lamp itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 To wrzuć do działu e39 żeby każdy mógł sobie pobrać... Na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi