Gość staszek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 My też już w domu .Super impreza ,kolejny udany spot . Mati twoja fura naprawdę wymiata:lol: szkoda ze Edu się nie pojawił,na pewno byśmy wygrali:4: Mordulec dzięki za naklejki do zobaczenia na kolejnych spotach<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja też juz w domku Dziękuję za kolejnego udanego spota Nio na pewno wujek Edu by się przydał, ale cóż trza żyć dalej z 3 miejscem, ważne że Mati nas wybronił i mamy 1 pkt w trofeach no i po mleku drużyna linowców. Kolejne nasze spotkanko 2-3,05 czyli wesoły autobusik Ja swoje filmiki dam na youtuba i podam linki ale to nie dziś bo obowiązki partnerskie mam (kto był ten poznał, impreza bardzo się podobała mojej towarzyszce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Poprawka, mamy dwa trofea Przemo zdobyl puchar za najladniejsza BMW zlotu Zalujcie, ze Was nie ma ^^, spadamy na dol na druga butle :drool::drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Fajnie że są 2 pucharki :drunk: Przemo dostał za najładniejszego furaka :dance: A ten drugi puchar dla kogo i za co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 19stego wszystko nadrobimy będzie najmocniejsza ekipa z maxbimbra to nawygrywa się troszkę :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 My rownież juz w domku... Zlocik fajowy, do tej pory bolą mnie dłonie :lol: ale mleko było wypaśne.... Dwa pucharki mamy.... PRZEMO dalej nie mam przelewu :4::4::4:. Dzieki raz jeszcze za fajnie spędzony czas i do nastepnego.... Zdjęcia dodam jutro bo padam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 ja dopiero dotarlekm do domu... hehe, lepiej pozno niz wcale :D:D dziekuje wszystkom za udanego spota bylo naprawde super przemo wieeeeelkie dzieki za lampy i za pomoc przy wimianie.... fajnei bylo sie z wami zpbaczyc i poszalec ctoche czarna jutro jak "odp[oczne" to wrzuce jakies zdjecia aha i trafil sie duyplom za trzecie miejsce w ciagnieciu auta na czas:D nie mieli kovmu dac a ja stlem blisko do nasptenego D: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 cos czuje ze tego hotelu nic nie przebije <bmw_1><bmw_1><bmw_1><bmw_1><bmw_1><bmw_1><bmw_1><bmw_1><bmw_1><bmw_1> choc 19 akcja charytatywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Hehe autobus BMW wymiatał lolol [video=youtube;ArEJ72DLmRk]http://www.youtube.com/watch?v=ArEJ72DLmRk&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 He He i same dresy:bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 hehe ta e38 dawala rade miala "to cos w sobie" btw. Wedlug wskaznika w drodze powrotnej auto nic niespalilo chyba mi sie plywak gdzies zawiesil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Na płyty lotniska w PNW zjechało się 46 bawarek, sporo miłośników biało niebieskiego śmigła na masce pojawiło się na V Zlocie BMW KLUBu POŁUDNIE Głośne brawa, mocne oklaski dla Organizatorów zlotu. Impreza świetnie zorganizowana, zgranie ludzi jednak jest bardzo ważne by zorganizować takie beemkowe zlotowe spotkanko. Początkowo pogoda nie dopisywała bo faktycznie było zimno, wiał nie przyjemny zimny wiatr- jednak nie zraziło to nikogo do czynnego udziału w zlocie i myślę że wszyscy świetnie się bawili. Bardzo podobały mi się oryginalne i pomysłowe nagrody. Myślę że nie tylko my wróciliśmy do domu z takimi pozytywnymi wrażeniami pozlotowymi. Foto by Wiewióra & Palermo https://picasaweb.google.com/109390366368323480596/VZlotBMWKlubPoUdnie21042012PNW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 po fotach widać że impra się udała :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 My już w domku...zlot był bardzo fajny, pogoda też na szczęście dopisała,[choć straszyło]. Ci którzy nie pojechali z nami na integrację niech żałują!!!było naprawdę super[hotel pierwsza liga,obsługa ,menu także extra!!] wielki szacunek dla południowców za zorganizowanie całej imprezyuklon_bmw naprawde wszystko dopięte na ostatni guzik!!! oby więcej takich imprez... PS,dziękuje wszystkim za oddanie na mnie swoich głosów w konkursie na auto zlotu<bmw_2>bmw_beerbmw_beerbmw_beerbmw_beerbmw_beerbmw_beerbmw_beerbmw_beerbmw_beerbmw_beer PS2,przelewy puszczę niebawem:p:p:p zdjęcia wrzuce jak się załadują na imidż szaka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Było bardzo ciekawie. Ja mam tylko tyle fotek [ATTACH=CONFIG]19686[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19687[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19688[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19689[/ATTACH] Filmiki zaraz wszystkie na youtuba wklejam Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Fotki super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Filmiki zaraz wszystkie na youtuba wklejam no moze wszystkich lepiej nie wrzucaj :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej klubpołudnie Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Wielkie dzięki za przybycie miło było znowu spotkać się znowu z Maxbimmerami,do następnego razu<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no moze wszystkich lepiej nie wrzucaj Mati nie bądź taki niech każdy zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 dopiero doszedłem do siebie po tej całej imprezie:) super impreza super ludzie itd zdjęcia za***aste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 parę fot ode mnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi