Gość ChriS. Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 A jak podwozie ma sie po czyms takim? Bo jeszcze nie mam oslon silnika i skrzyni, a mylem wszystko. Mysle, ze tragicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Czy może mi ktoś zeskanować czyste oświadczenie uczestnictwa w Zlocie? Link z oświadczeniem nie działa-ani u nas ani na BKP:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Czy może mi ktoś zeskanować czyste oświadczenie uczestnictwa w Zlocie?Link z oświadczeniem nie działa-ani u nas ani na BKP:( Zadzwonię do Cuby i się dowiem , gdzie to można jeszcze dostać .... bo prawdę powiedziawszy my też tego nie mamy drukniętego :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Fajnie polatać po takiej macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Mordulcu, świetny filmik! jak zawsze zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Jakby co to te deklaracje uczestnictwa będą wieczorkiem , Cuba albo Majka mają wrzucić jeszcze raz na serwa Kto może niech to od razu wypełni w domu , szybciej pójdzie na bramie wjazdowej bo nie trzeba będzie tego pisać na kolanie tylko oddacie kartę i wjedziecie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Spoko spoko chyba mam jeszcze kilka z zeszłego roku:-Phappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 czekaj to ja mam wydrukować to i wypełnić??? a Oławska grupa gdzie się spotykacie bo ja lece przez oławe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 czekaj to ja mam wydrukować to i wypełnić??? a Oławska grupa gdzie się spotykacie bo ja lece przez oławe:) no powinienes miec te papiery ze soba olawska grupa czyli ja i staszek widzimy sie na kauflandzie o 8.45 w razie czego dzwon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 wydrukuje mi ktoś ten papier??? bo przez te wydatki na wóz na kartridż siana już nie starczyło...:-P[tak na poważnie to drukarka mi zdechła...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 wydrukuje mi ktoś ten papier??? Spoko mowisz i masz,, tylko ze nic tam nie ma:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Napisał przemo330ci wydrukuje mi ktoś ten papier??? Spoko mowisz i masz,, tylko ze nic tam nie ma Dajcie mi swego maila to prześle wam- mam na kompie Nie wydrukuje bo drukareczka nie żyje więc sam na kawiarenke lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 kawiarenke lecę to kafejki jeszcze istnieją?? u nas zamknęli ostatnia 2lata temu:( a Mati jak cos to będe dzwonił Energy mi też druknij bo ropa droga i na tusze braklo kasy:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ile nas bedzie 30 osob, ktos druknie 30 sztuk? Ja postawie browara. Ja bym wydrukowal, ale nie mam drukarki :PP a dzisiaj wrocilem do Polska i podchmielony jestem, jutro bede zdrowial :lol: kto druknie mi 2 sztuki? Browary przywioze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jeszcze raz oświadczenie do POBRANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Spoko jak cos mam juz drukniete 30 szt :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Spoko jak cos mam juz drukniete 30 szt :lol: hehe to teraz zrob jakas dobra cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 No tak po piwku chyba bedzie dobrze :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) O 8,15 na bielanach przed Auchan, wyjazd max 8,30 i jazda do Mc donalda Na chwilę obecną wiem że będzie załoga: 1. Nem'owa 2. Energi famili 3. Moja Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja do 9 bede na tym MCdonald. jak cos bede dzwonic do Foresta badz Mirasa. Na pewno tam bede wiec czekac prosze na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 jak cos bede dzwonic do Foresta Ja nie jadę, mam dziś kolokwium z mechaniki i mikroekonomii więc niestety muszę odpuścic :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 My juz w domciu Dzieki za fajnego zlota. Niestety tym razem bez spektakularnych sukcesow, chociaz mati nas wybronil Pogoda byla swietna chociaz z rana dala sie weznaki paru osoba z innego klubu. Do zobaczenia na nastepnym spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Co prawda dzionek rozpoczął się od dzwona u chłopaków z GZtu ale później już było spoko , koło południa się pogoda zrobiła elegancka i słoneczko dawało po garach :drunk: Południowcy się spisali elegancko , beemek sporo przyjechało .... niestety nasza kadra koksownicza się nie pojawiła w tym roku i zajęliśmy 3 miejsce w przeciąganiu liny :bag: Zaraz ogarnę karciochę pamięciochy i wrzucę kilka fotek :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 niestety nasza kadra koksownicza się nie pojawiła w tym roku Kurna, kolokwium miałem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 ogarnę karciochę pamięciochy to wrzuć fociochy:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi