Kosa Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 czekałem z wpłatą do ostatniej chwili, niestety wyszło to czego się obawiałem, jestem zmuszony wypisać się z listy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Przykro mi bardzo, ale muszę wypisać się z listy z powodów osobistych:( może następnym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Maxbimmer BMW Klub 1.Pola & Mordulec :Wjazd na tor (40 zł)+ Pola(I) + Mordulec (I) = 60 zł 2.jokeymiras: Wjazd na tor (40 zł)+jokeymiras (IV) = 127zł* 3. Staszek & Ania: Wjazd na tor (40zł) + Ania (I) + staszek (I) =60zł 4. Wjazd na tor(40) Energy(I) & Basia(I) & Adrian (I) =70zł 5.przemo330ci &edzia: wjazd na tor(40) +przemo330ci(IV) +edzia(IV)=214pln* 6.Wiśnia1419 & Paulina & Kubuś wjazd na tor (40) + Wisnia1419 (IV) + Paulina (IV) = 214pln 7.Dyziu i Sandra -wjazd na tor(40) - Dyziu(I) + Sandra(I) = 60zł 8. ChriS. & Adrian -wjazd na tor ( 40 ) + ChriS. (IV) + Adrian (IV)=214zł* 9. chiccoo & Monika: wjazd na tor (40zł)+ chiccoo (I) + Monika (I)=60zł* 10. Mati & Daria: wjazd na tor (40zl) + mati(I) + Daria(I) = 60zl 11. Edka & Nem - wjazd na tor 40 - Edka(I) + Nem (I) = 60z 12. Dziki & Madzia -wjazd na tor (40zł) + Madzia (I) + Dziki (I) = 60zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Dzwonił dzisiaj do mnie Cuba i prosił , żeby osoby które jeszcze się nie zdecydowały podjęły ostateczne decyzje co do wariantów uczestnictwa typu nocleg , żarełko itd itp. :gril: W każdym razie kto ma jeszcze ochotę zostało około 10-12 miejsc noclegowych i oczywiście Południowcy bardzo serdecznie zapraszają do uczestnictwa w nocnej imprezie ... I:drunk:N:drunk:T:drunk:E:drunk:G:drunk:R:drunk:A:drunk:C:drunk:Y:drunk:J:drunk:N:drunk:E:drunk:J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 (edytowane) W momencie braku wpłaty do dnia 31 marca 2012r. osoba zostanie przeniesiona na ostatnie miejsce listy rezerwowej. Wpłacamy do 31 marca :!: do BLEKI'ego Arkadiusz Blak ul.Wolności 95 48-231 Lubrza Nr konta: 76890500003004002241290001 z dopiskiem: Imię, Nazwisko, Nick i Forum wszystkich osób za które jest wpłata. :!: Na dzisiaj w zlocie weźmie udział 99 osób z czego 61 weźmie udział w wieczornej imprezie :ook: Na nocleg zapisało się 47 osób Pozostało 18 miejsc noclegowych :ok: Gorąco zachęcamy :132: Dostałam info, że oświadczenie nie działa więc jeszcze raz: REGULAMIN DO POBRANIA OŚWIATCZENIE UCZESTNICTWA DO POBRANIA Przepraszam za chwilowe problemy techniczne Edytowane 26 Marca 2012 przez majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A ja mam takie małe pytanie czy będzie możliwość "rozpalenia" elektrycznego grilla? Oraz mam pytanko czy moja kaska doszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuba Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) V Zlot coraz bliżej <bmw_1>w związku z tym małe info. Na dzień wczorajszy sytuacja z wpłatami wygląda następująco: Wpłaty od poszczególnych Klubów Wjazd na teren zlotu PNW: - BKP - zapłacono 17 na 17 samochodów - MB - zapłacono 9 na 13 samochodów - GZ - zapłacono 12 na 16 samochodów Impreza w schronisku - obiadokolacja - BKP - zapłacono 28 na 28 osób - MB - zapłacono 5 na 7 osób - GZ - zapłacono 19 na 26 osób Nocleg - BKP - zapłacono 16 na 16 osób - MB - zapłacono 5 na 7 osób - GZ zapłacono 19 na 26 osób W imieniu organizatorów proszę o jak najszybsze wpłaty przewidziano dodatkowe atrakcje, które z pewnością zrekompensują wszystkim brak grilla ... jednym słowem nie byłoby na niego czasu do tego ciekawe/atrakcyjne nagrody 8) AKTUALIZACJA I Od rozpoczęcia Zlotu do przygotowanego posiłku będzie ok. 3 godz. Zakaz, a raczej prośba o nie rozpalanie grilla jest ustalony przez organizatorów, czyli BKP - do tej pory nie było z tym kłopotu, więc proszę dajcie spokój, bo do niczego oprócz zbędnych postów to nie prowadzi. Jadąc na Wasz Zlot gdzie napisane jest - zakaz wjazdu autobusem z pewnością autobusem nie przyjadę Spotkajmy się, pogadajmy, wymieńmy się opiniamy, pomęczmy (lub nie) nasze fury, wygrajmy nagrody, zabawmy się i później dobrze wspominajmy spotkanie <bmw_1> Jeszcze raz zapraszamy do wzięcia udziału w V Zlocie BMW Klub Południe :ok: jest jeszcze kilka miejsc noclegowych 8) Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez Cuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Mozliwe, ze moja luba bedzie miala wolne wiec jak cos doplace za jeszcze jedna osobe ( opcja IV ), ale jeszcze czeka na potwierdzenie kierowniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ChriS. jak coś daj znać na PW. LISTY: Sprawdźcie czy nikogo nie pominęłam BMW Klub Południe 1. Andrzej,MONI 2. Cuba, Aneta 3. majka 4. kamilja, Iwonka 5. Siepra, Marta 6. damiano 7. ASCII 8. BLEKI, KH320d, Sylwia 9. DOŚKA 10. Pablo, Adamos, Kasia 11. Arczi, Kamila 12. Rysiek 13. Wiewióra, Palermo 14. Romek 15. GÓRAL 16. dmz1991, Marta, 46bogus 17. MarcinE36, Weronika 18. BAX, Marek FM BMW Grupa Zachód 1. Noe,Hania,Kamila,Żyleta 2. BUBU,Machus,DamianoBMW,Martyna,Adonai 3. Bmwfane34,Kante30,Dzidzia91,KING 4. Morfeusz1977,lassar635CSi 5. Bawara,Karolcia 6. Rafał 7. biker862,Iwona 8. czarek666,Kamila 9. Piter336,Śmigło,Foka 10. Janek 11. Szyszka 12. Biały 13. Prezes 14. Młody Janek 15. Danek8889-BTP, Dziewczyna 16. Adaś 17. KrychuB5S Maxbimmer BMW Klub 1. Pola,Mordulec 2. jokeymiras 3. Staszek,Ania 4. Energy,Basia,Adrian 5. przemo330ci,edzia 6. Wiśnia1419,Paulina,Kubuś 7. Dyziu,Sandra 8. ChriS,Adrian 9. chiccoo,Monika 10. Mati,Daria 11. Edka,Nem 12. Dziki,Magdalenka V.I.P 1. DJ MAREK, Lucy 2. Radek Z 3. Bartek, Mariusz - MET-KOL24 4. AD 5. ROCAS 6. DELTA Tylko od Edki i Nem'a nie mam info co z wpłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Przepraszamy !! 5sek temu poszedl przelew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zlot już za kilka dni , przydałoby się zrobić jakieś ustawienia co do miejsca skąd startujemy :drunk: Gadałem dzisiaj z Krzyśkiem z Grupy Zachód i jakoś się z nimi spotkamy po drodze i polecimy razem na Polską Nową Wieś autobanem :dance: Chyba takim najoptymalniejszym miejscem spotkania będzie parking na autobanie tam gdzie są 2 Macdonaldy .... dlaczego tam ?? bo GZtowcy będą lecieli obwodnicą , więc zbytnio nie ma sensu się ustawiać gdzieś na mieście żeby nie kręcić na darmo kilometrów więc moja propozycja to : Autostrada i ten duży parking z Macdonaldem Jeśli chodzi o godzinę to jak mamy być w PNW na 10:00 to na Macdonaldach fajnie by było się spotkać 9:00 - 9:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) No to teraz my, z Polkowic do Nowej Wsi jest 190km. 2h 20min trasy. Zeby byc o 9 na MCDonald musimy wyruszyc 7:30 z Polkowic i pozbierac ludzi. Tak wiec Glogow i okolice proponuje spotkac sie na Tesco o 7:10 zeby juz wszyscy byli. Nastepnie zabieramy okolice Lubina 7:30 rowniez na Tesco w Lubinie, nastepnie zbiorka o 8 rano w Legnicy i 8:15 mozemy leciec na Wroclaw gdzie spotkamy sie z reszta klubu. Mamy 20 minut zapasu, bo z pewnoscia bedzie jakis poslizg. Chyba, ze jedziemy wioskami z Lubina to juz inna trasa, ale chyba fajniej bedzie przez Legnice nie tlukac sie wioskami i martwiac o fotoradary? Chociaz nie wiem po co sie tak produkowalem bo mam wrazenie, ze do Legnicy to ja sam z Mirasem dojade tylko ktos jest z naszych okolic? P.S. Moja niestety pracuje wiec odpada Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autostrada i ten duży parking z Macdonaldem masz na mysli tego McD ktory jest pare km za olawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 masz na mysli tego McD ktory jest pare km za olawa? Dokładnie o tego mi chodzi :gril: Próbowałem zaznaczyć mapę na googlach ale coś ześwirowało na tej stronie i nie dało rady , ale tak jak napisałeś chodzi mi o tego Macdonalda jakieś 5km dalej od zjazdu Oława/Strzelin :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 my lecimy przez Nysę i Niemodlin ;może jakiś konkretny adres co wklepać w nawigację??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 my lecimy przez Nysę i Niemodlin ;może jakiś konkretny adres co wklepać w nawigację??? Polska Nowa Wieś ..... ale szerokości ani długości geograficznej nie posiadam To jest jakieś 2-3km od zjazdu z A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Kurna, dlaczego akurat tam chcecie sie ustawic? :cry: Nie możecie zrobic zbiórki pod politechniką, przy budynku B5 ??? Załapałbym się chociaż na zdjęcie grupowe :-P:-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dokładnie o tego mi chodzi :gril:Próbowałem zaznaczyć mapę na googlach ale coś ześwirowało na tej stronie i nie dało rady , ale tak jak napisałeś chodzi mi o tego Macdonalda jakieś 5km dalej od zjazdu Oława/Strzelin :drunk: no to gitara to miedzy 9- 9.30 widzimy sie na mcdonaldzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Kurna, dlaczego akurat tam chcecie sie ustawic? :cry: Nie możecie zrobic zbiórki pod politechniką, przy budynku B5 ??? Załapałbym się chociaż na zdjęcie grupowe :-P:-P:-P tam jest troche ciasno i nierowno dawaj na McD no chyba ze nie masz zadnego egzaminu w tym dniu to dawaj z nami albo szybko napisz i dawaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Mati to o której wyjazd spod kauflanda W Oławie:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 5km dalej od zjazdu Oława/Strzelin podaj chociaz orientacyjnie jakas miejscowosc przy autostradzie na ktorej wysokosci jest ten MC bo nie wiem dokladnie gdzie to wyslij na PW numer telefonu bede dzwonil w razie czego :4: Chris tak jak mówisz wylatujemy o 7;30 spod bliskiej w polkowicach(doleje sobie pod koreczek jak zawsze :lol:) i na spokojnie dolecimy na te MC na 9;15 do oławy jechalismy jakos 1;30 godzinki takze tu na spokojnie dojedziemy sobie predkoscia autostradowa 90 :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 podaj chociaz orientacyjnie jakas miejscowosc przy autostradzie na ktorej wysokosci jest ten MC bo nie wiem dokladnie gdzie to wyslij na PW numer telefonu bede dzwonil w razie czego :4: Chris tak jak mówisz wylatujemy o 7;30 spod bliskiej w polkowicach(doleje sobie pod koreczek jak zawsze :lol:) i na spokojnie dolecimy na te MC na 9;15 do oławy jechalismy jakos 1;30 godzinki takze tu na spokojnie dojedziemy sobie predkoscia autostradowa 90 :4: I tylko nas dwoje jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Maxbimmer BMW Klub 1. Pola,Mordulec 2. jokeymiras 3. Staszek,Ania 4. Energy,Basia,Adrian 5. przemo330ci,edzia 6. Wiśnia1419,Paulina,Kubuś 7. Dyziu,Sandra 8. ChriS,Adrian 9. chiccoo,Monika 10. Mati,Daria 11. Edka,Nem 12. Dziki,Magdalenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 I tylko nas dwoje jedzie? dokładnie tylko hardcorowcy jezdza na takie spoty :lol: jakos dziwnie wygladam wśród całej reszty, kazdy z osoba towarzyszaca a ja sam :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Maxbimmer BMW Klub 1. Pola,Mordulec 2. jokeymiras 3. Staszek,Ania 4. Energy,Basia,Adrian 5. przemo330ci,edzia 6. Wiśnia1419,Paulina,Kubuś 7. Dyziu,Sandra 8. ChriS,Adrian 9. chiccoo,Monika 10. Mati,Daria 11. Edka,Nem 12. Dziki,Magdalenka 13. Przemek od chiccoo na 90% Wiem o których McDonaldach mowa- kilka zbiórek na nich już było Ja jadę z Wrocka i proponuje grupie Wrocław i okolic spotkać się na Auchan na Bielenach o 8,15, a 8,30 ostateczny odjazd by ok 9 być na frytkach w McDonaldsie na A4 Mój numer 603 522434 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi