PRZEMO Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 cudownie... normalnie Szpilberga mamy w klubie!!!:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Akcja z tirem była dobra :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Akcja z tirem była dobra złoczyńcy z bmw :twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 [video=youtube;tKkThRW7S90]http://www.youtube.com/watch?v=tKkThRW7S90&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 [video=youtube;tKkThRW7S90]http://www.youtube.com/watch?v=tKkThRW7S90&feature=youtu.be Bardzo fajnie zrobiony klip oby takich wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 super zmontowane dobry moment 6:10 jak er7 wychodzi z poslizgu i w srodku 5 dresami rzuciło :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Filmik jak zawsze ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Miras zrób mi tak kiedyś na autostradzie to na następnym zlocie masz w łeb lolol Od Tirów się proszę odpimpać... :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 jak spotkam tira z naklejka MAXBIMMER to bede go szerokim lukiem mijal ale jak widze takie kurestwo :mad: to tylko strzelac tak samo do osobówek trzymajacych sie lewego pasa, ja rozumie ze nieraz sie jedzie lewym bo lepszy pas ale jak cos zapierdala z tylu to sie zjezdza a nie blokuje jak ***** :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Miras zrób mi tak kiedyś na autostradzie to na następnym zlocie masz w łeb lololOd Tirów się proszę odpimpać... :4: I bardzo dobrze , że tak zrobił .... szkoda że nie zbił frajerów do 40kmh .... przez buraków przejechaliśmy zjazd bo z 5-6km jeden debil wyprzedzał a drugi debil mu nie popuścił :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 I bardzo dobrze , że tak zrobił .... szkoda że nie zbił frajerów do 40kmh .... przez buraków przejechaliśmy zjazd bo z 5-6km jeden debil wyprzedzał a drugi debil mu nie popuścił :bag: Tak bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 No comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 oni na tempomatach lecieli... jeden miał 80 a drugi 81....:4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Fajny filmik skleciłeś, niektóre podpisy mnie rozwaliły - "Jak jedzą to są źli, uważac na nich" :lol: A z tymi tirami to masakra, jak jechaliśmy na Nysa Samer Patrol to też przegapiłem zjazd przez takiego barana co wyprzedzał drugiego i chyba pokazywali sobie pitole przez okna bo jechali łeb w łeb przez 10 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 [video=youtube;tKkThRW7S90]http://www.youtube.com/watch?v=tKkThRW7S90&feature=youtu.be ...filmik wymiata... uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 ...filmik wymiata... uklon_bmw a mi sie baaaaardzo podoba ten obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 a takie pytanko dali poludniowcy naklejke ze zlotu dlamnnie komus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 dawali wszystkim po dwie sztuki może ktoś jeszcze kisi ją w aucie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 wez mi na jutro nem ja bys byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 gdzie jutro ? jutro to ja bede przechodzil rehabilitacje po meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 No kurna zlocik super:) A filmik Megauklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi