czechu Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ja tez wstrzymam sie z decyzja do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 A my idziemy na targi slubne, ale jak sie wyrobimy to podjedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ja nie dam rady-arbajt do 18ej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 a ja arbeit od 18 niestety taka praca a szkoda bo chętnie bym wpadł i popróbował sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Będę po imprezce - parapetówa - i nie wiem w jakim będę stanie;) zatem nie mogę powiedzieć, że będę... Mimo wszystko udanej zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Będę po imprezce - parapetówa ...x2, a więc też nie wiadomo, no chyba, że będzie mało butelek to wtedy kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Napisał Sebo Będę po imprezce - parapetówa ...x2, a więc też nie wiadomo, no chyba, że będzie mało butelek to wtedy kto wie... Nie duldać tyle bo mamy jechać jutro :2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 I jak z tą dokładną godziną ? o której się spotykamy pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 I jak z tą dokładną godziną ? o której się spotykamy pytanie_bmw Skoro tor na 16, to możemy spotkać się ok 15.45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 ja się moge troszke spóźnić negocjacje cenowe w sprzedaży e39 poszły pomyślnie:) niestety przyjade BMW Saab 95 kombi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 No i pierwszy spot zaliczony. Do tego zabawa na gokartach 1sza Klasa!! Wielkie dzięki Mordulec za organizację!! Myslę że trzeba by to powtórzyć Ewa też jest mega zadowolona. Fakt ze kolor niebieski zapamieta na długo ale jak na 1szy raz i tak było elegancko Jeszcze raz dzieki za fajoskie popoludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 dzieki wszystkim za fajne spotkanie mimo ze nie jezdzilem na gokartach (przynajmniej oficjanie bo w klasyfikacji grupy poprzedzajacej bylem ) i musialem sie wczesniej zmyc to i tak bylo git fajnie bylo was zobaczyc i pogadac no i pozna powiedziec ze pierwszy spot zaliczony do zobaczenia nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Było bardzo fajnie , młody też zadowolony chociaż także często oglądał blue flag :4: no ale jeszcze kilka razy i bedzie szło mu lepiej , miło też poznać nowe twarze <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ja też dziekuję za niezłą rywalizację było na prawdę przyjemnie. Hehe i chociaż zajałem najgorsze z możliwych miejsc bo 4 to i tak uważam że była zacięta walka. Nie ogarniam was póki co w ogóle ale z biegiem czasu będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 My rowniez dziekujemy. Mimo ze dojechalismy tak pozno milo bylo sie spotkac. No i oczywiscie pierwszy spocik zaliczony :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Fajnie było się spotkać , faktyko pierwszy spocik w 2012 roku :drunk: Co prawda dzisiaj miałem awarię , ale śmiganie po torze było konkretne i mimo 10 gokartów na torze szacun dla szoferów bo właściwie poza kilkoma "otarciami lakieru" poważniejszej kolizji nie było co świadczy o niezłych umiejętnościach śmigania w takim tłumie :dance: Jeśli chodzi o casting do zawodów to potraktujmy to jako luźną jazdę i mały trening bo faktycznie gadałem z Bastarsem i trochę lipa była z numerami gokartów a wpisami na listę więc wyniki nie muszą zgrywać się z tym co faktycznie chłopaki wykręcili Oczywiście brawa dla Ewy która jako jedyna dziewczyna leciała z całą ekipą i całkiem fajnie radziła sobie na torze :drunk: Co do kolejnej zabawy na torze to chyba zrobimy trochę inaczej rezerwację , tzn 2 razy 10 minut ale z przerwą 30 minut , temat jeszcze do obgadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 dziękuje za bardzo Fajną atmosferę fajosko było pośmigać oczywiście miło było poznać ''Nowych" hehe pozdrowienia dla ''Starych'' i do zobaczenia na next Bimmerfest:) hehe:4::drunk: btw Kierownik coś mało fotek?? słabo chyba wyszły???? :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 btw Kierownik coś mało fotek?? słabo chyba wyszły???? Szczerze to trochę się rozgadałem i mało fotek zrobiłem , mam jeszcze trochę materiału to jakiś filmik poskładam A co do jakości fotek to rzeczywiście trochę lipa tam jest z oświetleniem i bez dobrej lampy foty kiepsko wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Jeśli chodzi o casting do zawodów to potraktujmy to jako luźną jazdę i mały trening bo faktycznie gadałem z Bastarsem i trochę lipa była z numerami gokartów a wpisami na listę więc wyniki nie muszą zgrywać się z tym co faktycznie chłopaki wykręcili no właśnie tego nie dopowiedziała obsługa ja np miałem wskoczyć do czwórki a śmigałem dziesiątką już oni powinni podpowiedzieć jeśli (ciu zawodników to gok nr 10 powinien nie wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 no i niebieska flaga przeginali trochę.... nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 I jakie czasy mieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 ekstra zabawa trzeba to powtorzyc bo pierwszy raz na tym torze i troche zamulalem ale gitara dzieki za spota i do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 no wlasnie wrzuccie jakies wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Goglin chyba ma wyniki , przynajmniej mówił że ma dostać na maila Napiszę do niego żeby wkleił na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Do mnie też miały przyjść na maila ,ale coś się tam obijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi