Krzysinio Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 e34t wszystko fajnie tylko to są wszystko 19" a nie 18lolol Mam pytanko jaki jest lepszy zestaw ( pomijamy estetykę) * 18x8J ( 4 sztuki) ( zaleta można zamienić opony przód z tyłem jak tył jest troszkę słabszy) * 18x8J przód 18x8,5J tył Jakieś wady zalety techniczne?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Nie kupuj felg 4 x 8 cali. Tylne fele muszą byc większe, takie moje zdanie. W Strzelinie są fele od M3 , rozmawiałem z chłopakiem, do wzięcia za 1500 zł, trzeba je tylko pomalowac... felfi BMW M-pakiet 18 magnezowe Strzelin ? Ogłoszenia Tablica.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Styling 67 z tego co mi wiadomo nie podejdzie do zwykłego e46 18x8 et 47 18x9 et 26 <--- tył powinien wystawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Zobaczymy :twisted: Ruszt na nich śmigał 3 lata, teraz jeździ Ruszt Senior i chłopaki nie marudzą Na E46Forum jest kolo który ma te felgi na E46 2.0i, tył opona 255/35 i jeździ. Czasem obetrze ale da sie jeździć Zawsze można spróbować wywalcować nadkola trzeba tylko znaleźć dobrego fachowca który to zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Grunt to dobre podejście :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi