Krzysinio Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Dokładnie te :-P, ale szukam czegoś innego już bo nieaktualne :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) Sorry że post pod postem ale co myślicie o takich?? et 35 8J*18 1/ 2/ 8Jx18 et35 3/ 8Jx18 et35 9Jx18 et 35 4/ Najbardziej jestem za 1. inne malowanie niż to zawsze bywa ewentualnie ciemny rotor i polerowany rant ale nie widzę teraz takich i trochę standardowo Nie mogłem znaleźć na samochodzie wszystkich więc tak zrobiłem Edytowane 1 Marca 2012 przez Krzysinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Jak dla mnie to też te 1-sze najładniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 według mnie 4 rant w polerke i dystans żeby ładnie je wypchać z nadkoli:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Numero uno the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Number one-jak dla mnie to tylko one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 jak dla mnie albo 4 albo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Może coś z Vermilion'a by Ci podeszło... Katalog http://vermilion-jp.com/vermilion_kat_pl.pdf Cennik http://vermilion-jp.com/vermilion_cennik_pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 ASA ja bym sobie odpuścił. Są miekkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Forest cały czas myślę o felgach od Vermiliona, z tego co doświadczyłem jest osobą otwartą, rzeczową i bezinteresowną. A takie cechy sobie bardzo cenię w ludziach, a zarazem słyszałem jak narazie same dobre opinie. Bardzo podobają mi się felgi virtus onyx blacki, dyvinus black mica. Niestety w tym malowaniu są trochę przy drogie 990 zł/szt. Żeby były po 800zł/szt to pewnie bym się grubo zastanowił. W moim przedziale cenowym z tych co jeszcze są fajne to radiavi graphite gray, ale nie robi na mnie takiego wrażenia jak poprzednie. Kuziem twoja opinie jest czymś poparta?? Bo to dość poważne, przy stanie naszych dróg. :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Kuziem twoja opinie jest czymś poparta?? Pewnie opiniami innych. Ja też słyszałem, że to się nie nadaje na polskie "drogi". A co z tymi? Felgi 5x120 , FK 18'' rant szerokie e46, e36 , e90 (2101719263) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Dokładnie, z opinii innych, czytałem na forach, słyszałem też co nie co. Możesz poszukać jakiegoś info na necie dokładniejszego, ja tylko napisałem to co zasłyszałem/przeczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Powiem tak - gdybym miał kasę to już by do mnie jechały :drool::drool::drool:Te też mi się za***iście podobują... BMW 19 BBS Oryginał E92 E90 E46 E36 5X120 Łódź (2102181998) - motoAllegro Piękne:) a ta e92 przepiękna happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 O ile ja dobrze slyszalem, ASA to podrobka BBSa, a wiadomo jak to jest z podrobkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 O ile ja dobrze slyszalem, ASA to podrobka BBSa, a wiadomo jak to jest z podrobkami... ASA podpisało umowę z BBS z tego wynika, że nie są to podróbki. :lol: In 1990, ASA started its quality alloy wheel business under technical cooperation agreement with BBS Germany, a world-renowned quality manufacturer. Thanks to this agreement ASA was able to get the most modernized facility suggested by BBS Germany." Propozycja Forest'a z felgami FK zainteresowała mnie :mrgreen: Wejdą do e46?? Jeśli dobrze wyliczył kalkulator ET to będą tyko 2mm bardziej schowane z tyłu niż BBS RC 090 ( jeśli tak to będzie pewnie trzeć, wtedy odpadają ) O co chodzi z tym i jaka jest przyczyna?? "Na kołach są opony goodyear f1 , na przednich w stanie dobrym 225/40 a na tylnych do zmiany niestety bo jedna jest od środka wciągnięta 255/35" mowa o aukcji FK zapodanej przez Forest'a Staszek żeby to były 18, to kto wie :lol: Felaśka bardzo zacna i kolorek <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ciekaw jestem na jakim profilu opony jeździcie bo na takiej feldze duża guma nie pasuje Na Polskich dziurach nie wsadzę na auto cieńszych opon jak 50 ogólnie na lato mam 60 nie chce tracić na komforcie a wiem,że dużo się traci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Na Polskich dziurach nie wsadzę na auto cieńszych opon jak 50 ogólnie na lato mam 60 nie chce tracić na komforcie a wiem,że dużo się traci... Nigdy nie miałem większego profilu niż 45 - na 17" i 18", na feldze 19" miałem 35 i normalnie jeździłem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Nigdy nie miałem większego profilu niż 45 - na 17" i 18", na feldze 19" miałem 35 i normalnie jeździłem :-P zaraz ci odpowie, ze nie chce zwalniać przed dziurami,wybojami tylko zapier*alać ile fabryka dała:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 ogólnie na lato mam 60 nie chce tracić na komforcie a wiem,że dużo się traci... ...nie przesadzaj kolego, ja mam na zimę 55, lato 40 i tragedii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 zaraz ci odpowie, ze nie chce zwalniać przed dziurami,wybojami tylko zapier*alać ile fabryka dała A wtedy zawiecha sie po prostu cieszy, szczegolnie na balonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Krzysinio i jak z tymi FK? To Ty dzwoniłes wczoraj do typa i prosiłeś o dokładniejsze foty? Sam się nad nimi zastanawiam do swojej E46 więc gdybyś sie rozmyślił daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Krzysinio i jak z tymi FK? To Ty dzwoniłes wczoraj do typa i prosiłeś o dokładniejsze foty? Sam się nad nimi zastanawiam do swojej E46 więc gdybyś sie rozmyślił daj znać. Jeśli jesteś nimi zainteresowany to nie ma problemu, ja narazie jeszcze poczekam bo w okolicy ma być spora dostawa felg do BMW :mrgreen:. To nie ja wczoraj dzwoniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 (edytowane) ALU 19" 5x120 BMW E34 E39 E60 E61 GERMANY PLW (2161676048) - motoAllegro Nowe felgi 5x120 BMW e46 e90 X3 Z3 Z4 E60XD (2158697518) - motoAllegro polecam te : Felgi BREYTON GTS 8,5 x 19" BMW E82 E88 (2103789404) - motoAllegro gdyby nie cena a tu coś o dobrych cenach: BMW M5 M6 E60 E61 E63 E64 FELGA ORYG 8,5/19 ET12 (2105041395) - motoAllegro Felga aluminiowa BMW 3 E46 19" M POWER !!! (2105147809) - motoAllegro Alufelgi BMWna 10 otworów,rozny rozstaw sr-zamia (2162657214) - motoAllegro BMW 3 E90 E91 E92 E93 FELGA ALUMINIOWA 19 M POWER (2107598926) - motoAllegro Jeśli kogoś zdulowałem sorki Edytowane 6 Marca 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Ta ostatnia podoba mi sie jak cholera, szkoda, ze tutaj jest chyba jedna sztuka, a komplet kosztuje okolo 10 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 masz rację sorki ale zawsze jak ktoś ma walnientą może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi