5oul Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 To znaczy jak to za wąskie? Jakie mają et te felgi i co to jest za producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 To znaczy jak to za wąskie? Jakie mają et te felgi i co to jest za producent? znaczy że są szerokie na 7,5cala a kolga szuka szerszych na 8,5 lub 9'' (naciąg może chce zrobić):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 znaczy że są szerokie na 7,5cala a kolga szuka szerszych na 8,5 lub 9'' (naciąg może chce zrobić):4: raczej dlatego 7,5 cala przy 18tce, to karykatura, minimum 8,5 :wink: Fela spoko, ale tak jak Tazunio napisał 7,5" nie będą ładnie wyglądały. Ja mam 8" i to jest min. z tyłu mam 9" i oponki 235 i jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Żadnych naciągów nie chcę robić. Nie jestem z tych co za wszelką cenę chcą miec szeroko 225 to u mnie max. Jak bym miał zamiar robić naciąg to bym RC'ki zostawił.uklon_bmw We wtorek jadę do wulkanizatora alpiny oglądać, oraz to co innego ma ( a podobno ma :lol:). Myślałem o Dare LM ale uznałem że dziadostwa robić nie będziemy. :lol: Jak nic nie znajdę we wtorek, to już skończą mi się pomysły. :crying: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ale 8,5 cala i opona 225 to nie naciąg... Naciąg masz przy 9,5 i więcej cali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Jaro ale ja to wiem. Dyziu zasugerował z naciągiem, i dlatego umieściłem info że naciągu nie mam zamiaru robić. Trochę się nie zrozumieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Myślę, że te wyglądałyby całkiem nieźle BMW Syndykat :: Zobacz temat - AC Schnitzer RENNSPORT TYP II 8,5/10x18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 to są konkretne felgi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Myślę, że te wyglądałyby całkiem nieźle BMW Syndykat :: Zobacz temat - AC Schnitzer RENNSPORT TYP II 8,5/10x18 i jeszcze nie leza u ciebie w garazu? :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Fakt ładne są ale to nie moje klimaty, takie germany :4: Zastanawiam się nad stylig 135, tylko troszkę oklepane. No i najprawdopodobniej były by z oponami 245/40 ( 4 szt) :2bacik: a to troszkę sporo. Lecz ciągle chodzi mi po głowie coś bardziej odmiennego. pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Myślę, że te wyglądałyby całkiem nieźle BMW Syndykat :: Zobacz temat - AC Schnitzer RENNSPORT TYP II 8,5/10x18 ...piękne są, sam bym się nad nimi chętnie zastanowił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ...piękne są, sam bym się nad nimi chętnie zastanowił... Powiem tak - gdybym miał kasę to już by do mnie jechały :drool::drool::drool: Te też mi się za***iście podobują... BMW 19 BBS Oryginał E92 E90 E46 E36 5X120 Łódź (2102181998) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Te 19 też super, ale ja jednak zostaję przy 18". Szczególnie, że opony kupiłem rok temu nówki sztuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam ponownie z małym odświeżeniem tematu uklon_bmw Które doradzacie felgi?? 1 w tej myślałem wypolerować "mini rant" a środek na grafit, ewentualnie na magnezowy kolor 2 3 grafit albo magnezowy kolor Ewentualnie jakaś ładna 18" z delikatnym rantem.---> tu liczę na pomoc bo nie znam takiego modelu. najlepiej z aukcją Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 zdecydowanie ze zdjęcia 2 pięknie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 2 ewentualnie 3, 1 odpada na starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 bezkonkurencyjnie !!!! 2 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 jak dla mnie również nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 j.w i to zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Według mnie felgi ze zdjęcia 2, z 3 też mogłyby być tylko trzeba uważać na chiński wyrób. 2 bije wszystkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 No i ch*j dzwoniłem do gościa o felgi i na 99% są zaklepane:banned: przez kogoś innego, ale jeszcze jutro mam się odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Z tych co pierwsze fotki dawałeś to te z podwójne ramiona i na grafit byłoby świetnie a z ostatnich fotek ze strony 4 tej do drugie kozaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Te z drugiego foto to Breyton? Wszystkie 7,5"? FELGI BMW BREYTON GTS 18 e87 e82 e90 e92 (2165474196) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi