JOGI Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 wczoraj przy ostrym hamowaniu e 30 2,0 zapaliła mi sie kontrolka absu i cały czas swieci :evil: co jest tego przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Byc moze czujnik Ci sie przetarl ... Mialem tak w E30 i w E38 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 swoja droga sprawdz bezpiecznik hehe..ja kiedys tez sialem groze a okazalo sie ze bezpiecnzik padl z niewiadomych przyczyn....moze to byc rowniez przetarty kabelek jak pisal trol...pozdro sproboj rowniez zrobic reset zegarow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 a u mnie raz sie zapala a raz nie to zalezy jak tam sie przy kole ulozy przewod z wtyczka od czujnika ale nie mam czasu bo co chce sie zabrac to sie nie swieci <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 stawiam na czyjnik ewentualnie na przewody około czujnikowe, ja miałem taką awarięi był to czujnik.... .najlepiej podłączyć pod komputer i wszystko wyjdzie. Pozdrawiam <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi