rush Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Samochód Marzeń Kup i Zrób - BMW E30 - YouTube rzeczywiscie za***isty program a tu uratowali becię na dorżnięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 MISTRZ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 MISTRZ !!!! Brak słów z buractwa lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 MISTRZ !!!! jap.....le patologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 stare ale może ktoś nie widział. bmw z sercem hondy s 2000. bmw vtec:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 jaki zryty typ hahaha stare ale może ktoś nie widział. bmw z sercem hondy s 2000. bmw vtecBMW Install VTEC Engine - YouTube bunia fajna tylko nic nie zrozumiałem z tego co mówią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 haha z kitajcami to tak niestety już jest:lol: ja tam ani nie słuchałem obrotomierz obserwowałem jak sie vtec załaczałhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 stare ale może ktoś nie widział. bmw z sercem hondy s 2000. bmw vtec:lol: profanacja kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 heh niby tak :lol: ale ,zapieprza 250 kucy na fałtaku to juz nie w kij dmuchałkuog pamiętam jakto ktoś ,wsadził na forum crx nie było hondziarza żeby mu się linia niemieckiego coupe nie spodobałabmw_2 a s2000 była 1 dostępnym rwd hondy bo nsx jest poza zasiegiem nawet stary niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ale ,zapieprza 250 kucy na fałtaku to juz nie w kij dmuchał no tak ale... to już nie jest BMW tylko jakaś zabaweczka. ale jak komuś się nudzi to dlaczego nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 tak jak w nissanach 200sx choć auto fajne do driftu wszczepiają motorownie od beemek bo fabryczny silnik 200sxa to złomostwo kompletne,które pluje panewkami już na postoju a co dopiero przy sportowej jezdzie heh. no zabawka dla fanu ma się rozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 nie powiem Vtek robi straszną robotę...i jakby mi taką dali za free to bym nie wybrzydzał kuog bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 śmiesznie chodziła ta beemka 318 he he jak calibra po wiejskim tuningu:lol: a tu filmik z demontarzu silnika he he młotki:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ja wiem czy smiesznie, za mało pokazane jazdy jest choc i tak jestem pod wrazeniem pomykania po torze na miejscu tej japonki chyba bym tam wszystko pourywał :bag: a tu przyznać sie czyj wujek trenował przed sunsrisekuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 śmiesznie chodziła ta beemka 318 he he jak calibra po wiejskim tuningu:lol:a tu filmik z demontarzu silnika he he młotki:bag: DUCHU ale masakra tego jeszcze nie grali:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ja wiem czy smiesznie, za mało pokazane jazdy jest choc i tak jestem pod wrazeniem pomykania po torze na miejscu tej japonki chyba bym tam wszystko pourywał :bag:a tu przyznać sie czyj wujek trenował przed sunsrisekuog prawie małemu głowę urwał stary ale wariat:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 [video=youtube;cP7p90BsHEg] żałosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 głupków nie sieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 heh niby tak :lol: ale ,zapieprza 250 kucy na fałtaku to juz nie w kij dmuchałkuog kumpel hondziarz mowil mi ze z trzymaniem mocy po czasie w tych silnikach s2000 dramat jest a beemki 25 letnie potrafia trzymac serie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 tak to prawda akurat te silniki nie trzymają fabryki . ogólnie nowe silniki te marki są już nie tej jakości co kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Od dzisiaj leje wode i sypie piasek zamiast oleju Dlugo wytrzymal silnik z takim bagnem w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 ten filmik już ktoś wrzucał ale jest zajefajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 [video=youtube;GzXVLbs41Ew] macie tu coś MOCNEGO uwielbiam to oglądać mógłbym to robić bez przerwyhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 prawie jakby jeździł po polskich drogach takie zawieszenie i moc by sie przydała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi