Boruta Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 bywały dyskusje na ten temat na różnych forach:wink: Co nie zmienia faktu,że i tak sztukę koleś odwalił fest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 sztuczki fajne kolesie naprawdę świetnie jeżdżą no i nie źle im to wychodziale dlaczego na ulicy wśród aut no i do tego profesjonalnie ubrani w dżinsy i koszulki pokazują takie filmiki i młodzi sami próbują i później poździerani cali a najbardziej mnie rozluźniły te dziewczyny jak się prężyły hahahaha Zwłaszcza na końcu...takie to "kobiece" :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 crx rwd z hondowskim b20 plus turbo 370 koni w polsce wiem o 3 rwd o podobnej mocy. obecnie jeden sie buduje 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 na cztery kółka to się będzie zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 no dopierdziela ta fiesta ale jakos nie wiedzieć czemu nie lubie tych aut . Z kobietami mi się kojarzy.wole kanciaste starsze japończyki starym subaru filmem sie zachwycałem. bo nowe spierniczyli po całosci wyglądem przypomina mi lanosa co stary japończyk to stary( wiem wiem jestem zboczony na tle starych aut:mrgreen:) no i bulgot doładowanego boxera aż ciarki przechodza po plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 KEN BLOCK widziałem dziesiątki jego filmików w rożnych autach ten gościu po prostu wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 KEN BLOCK widziałem dziesiątki jego filmików w rożnych autach ten gościu po prostu wymiata oj tam od razu wymiata --twój avatar ,to gościu dopiero wymiata :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ghost Rider slyszeliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 oczywiscie. też niektóre są niezłe filmidła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ghost Rider slyszeliscie? no gość ma zdrowie heheh 300 paczki leciec caly czas to idzie łeb stracić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 to jeszcze dodam robocika hondy ,kumpel był ostatnio na jakimś zlocie Hondy i skubańca pokazywali,umie już sporo ciekawych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 tu masz niezłego robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 no dopierdziela ta fiesta ale jakos nie wiedzieć czemu nie lubie tych aut . Stary filmik... ale może skoro nowy model fiesty Ci nie pasuje to zakochasz się w starszym bmw_1 ?? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 haha to też znam nawet fajnie im to wyszło :lol: zauważyliśie ile na portalach aut z tym malowaniem sie pojawiło u domorosłych tuningowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Pierwszy pies, który potrafi prowadzić samochód - Moto - WP.PL dzisiaj znalazłam,mądry psiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 pewnie ta ,,ósemka'' to prototyp który nigdy nie wejdzie do produkcji seryjnej a piesek nauczony parę sztuczek jak ma robić na polecenie właściciela ale nie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 to dopiero kolęda :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 trzeba będzie puścić przez kino domowe niech sąsiedzi też posłuchają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 mina kolesia z tyłu bezcenna :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Samochód Marzeń Kup i Zrób - BMW E30 - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Najszybsza kolęda od BMW | www.topgear.com.pl to Wesołych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Samochód Marzeń Kup i Zrób - BMW E30 - YouTube świetny program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi