Andrii Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Rare Look at BMW i8 Acceleration Launch (with Act…: Sent from my HTC One X using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Kolejny kretyn utrwala światopogląd na temat BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 musze to wrzucić "wyklepie się" https://www.facebook.com/photo.php?v=615875985162532&set=vb.565320510218080&type=2&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 [video=youtube;Dilc_31XXbQ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Co to jest za wydech!? Chcę to w moim 320i ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 [video=youtube;PXQF9PJE3J8] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ha na polsat play lecial program o tych typkach co holują auta i trafili na chudego coś chyba repomen tytuł czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 "Operation Repo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dlaczego w Polsce tak tego nie robimy? NIESAMOWITA maszyna! | MegaStrzal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=YOCyxPG1reQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 WRZUTA - Polonez w World War Z prosze jaka nasz polski polonez furore zrobil tylko szkoda ze tak skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 WRZUTA - Polonez w World War Zprosze jaka nasz polski polonez furore zrobil tylko szkoda ze tak skonczyl kurde ale ktoś to wyłapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 [video=youtube;1RA07ZdKzs0] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Myślę że to mocno odzwierciedla większość forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Czyli jak polska policja wykorzystuje samochody zwykłych obywateli, żeby zatrzymać jakiegoś baran. Jeden radiowóz blokuje krzyżówkę robi korek aby można było zatrzymać jakiegoś po****a w wieśwagenie. Dodatkowo używa broni w otoczeniu nieświadomych osób w samochodach. Następnym razem niech poproszą ludzi, żeby się położyli na asfalcie, a co się będą rozdrabniać. Małpy w cyrku mają więcej oleju w głowie niż polska psiarnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Te strzały też mnie zaniepokoiły. Przecież od biedy mógł pójść jakiś rykoszet i zranić/zabić postronną osobę. Tą akcję można było przeprowadzić znacznie lepiej. Zamiast (jak zauważyłeś) tworzyć blokadę z cywilnych samochodów wykorzystać 2-3 radiowozy oraz kolczatkę. Przecież "pejton" nie ma samopompujących się kół i i tak by dalej nie pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 haha:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 http://autokrata.wrzuta.pl/film/avaYWyy226U/kozak_z_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) W rolach głównych: Moje Nogi Moje Ręce Moja Gęba (gościnnie) [video=youtube;jSd9QmyZVgc] Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Zgibniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Powiem tylko tyle. ŁAŁ Zbyszku - super! Zapytam bo się nie znam - co/kto Cie wciąga na górę? bo widziałem, że ta lina była zapięta do czegoś/kogoś na ziemii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Specjalna wyciągarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 co/kto Cie wciąga na górę? Prawa fizyki Zgibniew, gartulejszyn. Jak domyślam się adrenalina na samo wspomnienie się pojawia, co nie? P o samym starcie myślałem że się na takiej bardzo dużej huśtawce bujałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 o samym starcie myślałem że się na takiej bardzo dużej huśtawce bujałeś Polecenie instruktora, patrzeć na skrzydło i wyciągarkę, żeby korygować lot i lecieć prostopadle do wyciągarki. Jak domyślam się adrenalina na samo wspomnienie się pojawia O TAK! Jakby ktoś był chętny to ten instruktor jest z Wrocławia, mogę podać namiary.bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 START [video=youtube_share;2t2gFZNgPv8] LĄDOWANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi